alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016

Η Δημοτική Κοινότητα Μελίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.

Το Δ.Σ. του Oλυμπιακού Λουτρού και οι συμπαίκτες του τερματοφύλακα της ομάδας, Αντώνη Ταχτατζή του εύχονται ολόψυχα Περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Αστέρας Αλεξάνδρειας ανακοινώνει και καλωσορίζει στην οικογένεια του τον έμπειρο και επιτυχημένο τεχνικό Σάκη  Παγγούρα καθώς αναλαμβάνει το κοουτσάρισμα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος της Ακαδημίας.

Κατηγορία Αθλητικά
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 16:50

Ανάκληση ελαιόλαδου από τον ΕΦΕΤ

Στον εντοπισμό δικτύων µη σύννομης διακίνησης νοθευμένων ή μη ασφαλών ελαιολάδων προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), συνεχίζοντας τους ελέγχους για την προστασία των καταναλωτών και της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου.

H ΓΣΕΕ και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ) μέσα από μια σειρά απαντήσεων σε βασικά ερωτήματα ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για το δώρο Χριστουγέννων.

Το δώρο Χριστουγέννων, όπως και

Κατηγορία Γενικά

Η 13η αγωνιστική έφτασε και η ομάδα μας καλείτε να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα την ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας.
Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου κα

Κατηγορία Αθλητικά

Από την επιχείρηση BOSCH CAR SERVICE ΠΡΟΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ζητείται έμπειρος μηχανικός αυτοκινήτων με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Προϋπηρεσία σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων θα θεωρηθεί προσόν.

Βιογραφικά στο

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (15.00) :

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Φιλανθρωπικός, μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν., για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που είναι το Σάββατο 3/12, σας προσκαλεί

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας