alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Σεμινάριο του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάρτιση των Υπαλλήλων Επιβολής του Νόμου - CEPOL με θέμα «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Φάση 2η», ξεκίνησε σήμερα (11-10-2016), στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος της Αστυνομικής

Κατηγορία Αστυνομικά

Με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής 9 Οκτωβρίου παρουσιάστηκε στη Βέροια (Πολυχώρος «Ελιά») το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα με τίτλο «Το παρελθόν κρατά πολύ».
Στο πολυπληθές κοινό, μεταξύ

Ενας σύλλογος με τις πιο οργανωμένες υποδομές αλλά και με πολύχρονη εμπειρία στην ανάδειξη ταλέντων, «απλώνει τα δίχτυα» της και στην Ελλάδα!

Μάλιστα, σύμφωνα με το

Κατηγορία Αθλητικά

Το Επιμελητήριο Ημαθίας δηλώνει για μια ακόμη φορά ότι τα θέματα ανάπτυξης που αφορούν την περιοχή μας, είναι , όπως είναι φυσικό, το πρώτιστο μέλημα μας.
Το θέμα επαναλειτουργίας κάποιων

Κατηγορία Οικονομία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι, στις 18 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Τρίτη, τα καταστήματα στην πόλη της Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του εορτασμού της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης, η οποία καθιερώθηκε πλέον ως τοπική επίσημη Αργία.

- Στο Βόλο στις 17 και 18 Οκτωβρίου συγκαλεί η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΕΔΕ) τα μέλη της με θέμα την “αλλαγή του Καλλικράτη- Νέο μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του κράτους”.

Εκτροπή Ι.Χ. επικαθήμενου φορτηγού σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου στην ΠΕΟ Αλεξάνδρειας - Κατερίνης.

Κατηγορία Αστυνομικά

Με νέο κύκλο αγωνιστικών κινητοποιήσεων απειλούν οι αγρότες που προγραμματίζουν μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στη Νίκαια Λάρισας

Όπως

Κατηγορία Αγροτικά

Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών για

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Ημαθίας, ενημερώνει τα μέλη του ότι η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, δεν πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016, λόγω μη απαρτίας.
Παρακαλούνται, όλα τα

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας