alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων ΄΄Το Ρουμλούκι διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Παραδοσιακό Γλέντι εν όψει της Επετείου Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας από τον Τουρκικό Ζυγό την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 στις

Όταν το παρελθόν συναντά το παρόν και γράφουν μαζί το μέλλον με οδηγό ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία...
Ο Λαογραφικός Όμιλος Ντόπιων

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για την ΑΕ Σχοινά, που ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου την απόκτηση του Αντώνη Παπαδόπουλου.

Ο 25χρονος

Κατηγορία Αθλητικά

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν τα ονόματα των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Τα ανωτέρω αποτελέσματα είναι

Κατηγορία Εκπαίδευση

Ένα πολύ θλιβερό γεγονός έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Μια έγκυος γυναίκα, η ηλικία της οποίας προσδιορίζεται γύρω στα 30, έχασε τόσο άδικα και απρόσμενα την ζωή της.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας ξεκίνησε την λειτουργεί του την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας. Σκοπός του Κοινωνικού

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι στις 13 /10/2016 ημέρα Πέμπτη από 08:30 π.μ εως και 11:00 π.μ , θα γίνει διακοπή νερού , για την προγραμματισμένη αποκατάσταση βλάβης ύδρευσης ,στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρείας στο Ανατολικό τμήμα της πόλης που περικλείεται από τις εξής οδούς :

Η μετεγκατάσταση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας όπου και θα στεγαστεί οριστικά είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ από σλημερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.
¨Το βιβλίο¨ απέκτησε

Χάθηκε αρσενικό Μαλινουά στην περιοχή της οδού Θ. Κούγκα στην Αλεξάνδρεια. Είναι 3 μηνών και ακούει στο όνομα ΜΠΡΟΥΝΟ. Φοράει μαύρο λουρί στο λαιμό.
Αν

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας