alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Γεύμα για την καλή μέχρι τώρα πορεία της ομάδας παρέθεσε η διοίκηση του ΑΡΗ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΙΟΥ στην ταβέρνα ΄΄΄ΜΑΚΗΣ΄΄ στο Βρυσάκι το βράδυ της

Κατηγορία Αθλητικά

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας χώρου υγιεινής στο κέντρο φιλοξενίας απο την ΜΚΟ IRC και την Ε.Ε και με αυτό τον τρόπο λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Αλεξάνδρεια.

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πιστωθούν στις κάρτες σίτισης 120.456 δικαιούχων τα ποσά του προγράμματος σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφής έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Μία ημέρα πριν την αργία της 28ης Οκτωβρίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου από το ΙΚΑ και το Δημόσιο ενώ λίγες ημέρες αργότερα θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Εκδόθηκε η απόφαση που καθορίζει όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού που θα παρέχει επιταγή τουρισμού σε χιλιάδες ωφελούμενους μετά από αίτησή τους στον ΟΑΕΔ.

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 12:51

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου επιδόματα ΟΓΑ

Η πληρωμή αφορά 716.975 δικαιούχους με συνολική δαπάνη στο ποσό των 226.974.174,47 ευρώ.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον

Κατηγορία Εκπαίδευση

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας