alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 18:58

Η ¨ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ¨ 2016...σε φωτορεπορτάζ!

Με μεγάλη επιτυχία η ΚΕΔΑ διοργάνωσε το βράδυ της Κυριακής 2 Οκτωβρίου 2016 για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη πλέον ¨ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ¨ στο κέντρο της Αλεξάνδρειας

Πιστή στο ραντεβού της για 13η συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία

Η 13η Γιορτή Πίτας στην πόλη της Αλεξάνδρειας ξεκίνησε με την παρέλαση των χορευτικών τμημάτων των πολιτιστικών συλλόγων την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 .

Ξεκίνησαν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου τα χειμερινά προγράμματα κολύμβησης του Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Αλεξάνδρειας. Μετά από ένα μήνα ξεκούρασης οι μικροί Μακεδόνες προπονήθηκαν και πάλι στο κλειστό κολυμβητήριο των Ι.Ε. Βέροιας Σαφαρίκα-Μπαρμπαρούση.

Κατηγορία Αθλητικά

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣ Ημαθίας

Κατηγορία Αθλητικά

Η διοίκηση , το προπονητικό team και οι παίκτες της ΑΕ Αλεξανδρειας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρώην παίκτης μας Σωτήρη Αρβανίτη

Κατηγορία Αθλητικά

21α Κωνσταντινίδεια 2016 στη Νάουσα:H Φωτεινή Τριανταφυλλοπούλου πήρε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο μήκος με 5,35.

Κατηγορία Αθλητικά

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τη 13η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με την ένταξη προσφύγων μαθητών στις δομές δημόσιας Εκπαίδευσης την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016.

Ο κ. Αντωνίου με μία δόση αυτοκριτικής

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στο Σταυρό Ημαθίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση , κατάθεση στεφάνων και δεξίωση για τους παρευρισκόμενους σε τελετή στη μνήμη της μάχης που έλαβε χώρα εκεί την 27/9/1944.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας