alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Μια πολλά υποσχόμενη χειμερινή σεζόν ξεκινάει με Opening Party με τον κορυφαίο στο είδος

 O Σύλλογος Ποντίων Πλατέος ¨ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ¨ στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού πρόκειται να πραγματοποιήσει Ημερίδα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 και
Κατηγορία Υγεία

Οι μαθητές της Γ΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Αέξάνδρειας σας προσκαλούν στον Χορό Αποφοίτησης που διοργανώνουν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Κτήμα Αφροδίτη.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Τους οριστικούς πίνακες με τους δικαιούχους voucher του φετινού προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ανακοίνωσε η ΕΕΤΑΑ.

Κατηγορία Εκπαίδευση

H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ 7ου ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ»: «ΓΙΟΡΤΗ» ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Τη σύλληψη ενός 35χρονου για κατοχή και διακίνηση κάνναβης είχαν ως αποτέλεσμα οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Φέτος συμπληρώνονται 104 χρόνια από την απελευθέρωση του Πλατέος, από την ημέρα που τμήματα του Ελληνικού Στρατού μπήκαν μετά από μάχες που έγιναν παράλληλα με τη σιδηροδρομική στο χωριό,

 

Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Ι.Ν. Κυρίλλου & Μεθοδίου Αλεξάνδρειας την Tρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016.

Με αφορμή τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση του Πλατέος ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρει σε μήνυμά του:

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας