alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ανέλαβε το προηγούμενο Σάββατο και ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα, ο Γερμανός Σιαφαρίκας.

Κατηγορία Αθλητικά

Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόµενους εγγεγραµµένους ανέργους στα µητρώα ανέργων του, ηλικίας 18 ετών και άνω, που ε̟πιθυµούν να συµµετάσχουν στη διαδικασία το̟ποθετήσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης µέσω προγραµµάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στους 34 ∆ήµους για 8 µήνες, να υποβάλουν µε ηλεκτρονικό µόνο τρόπο αίτηση συµµετοχής από 03/10/2016 και ώρα 10η πρωϊνή έως και 13/10/2016 και ώρα 12η µεσηµβρινή στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕ∆, χρησιµοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, και ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

Συνελήφθη 47χρονος στην Ημαθία για κατοχή αρχαίων αντικειμένων και σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών

Κατηγορία Αστυνομικά

Αύριο Τετάρτη 5-10-2016, κλιμάκιο της ΚΕΔΑ και των Χορωδιών μας θα επισκεφθούν τα σχολεία της Αλεξάνδρειας

Τον αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Κώστας Καλαϊτζίδης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Π.Ε. Ημαθίας το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμΕΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» θα ενταχθεί σε επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη, ο Στρατής Παπαδημητρίου, γιος του Πλατώτη προπονητή ποδοσφαίρου Βασίλη Παπαδημητρίου.

Κατηγορία Αθλητικά

4.10 Παγκόσμια Μέρα των Ζώων. Μια μέρα που είναι κάθε χρόνο εδώ να μας θυμίζει το 1931 που πρωτοπαρουσιάστηκε σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία και ολοκληρώθηκε με τη διακήρυξη των δικαιωμάτων των ζώων στο Παρίσι το 1978. Από τότε και

Κατηγορία Αγκαλιάζω

Πάνω από τη μισή επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θα χάσουν οι αγρότες το 2016, ενώ από το

Κατηγορία Αγροτικά

Με χρήματα απο τις τηλεοπτικές άδειες σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Πολάκη θα γίνουν 4.000 προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού με 12μηνες συμβάσεις στα νοσοκομεία της χώρας. 

Στην ταχεία υλοποίηση

Κατηγορία Υγεία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας