alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016

- Με την 33 απόφαση του 2011 ψηφίστηκε ομόφωνα ο κανονισμός ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ στην σύνταξη του οποίου εκτός του τότε

Ορισμένοι από τους 21.500 και πλέον δρομείς που θα βρεθούν στην εκκίνηση του Protergia 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, θα αξίζουν ακόμα περισσότερο το χειροκρότημα και το

Κατηγορία Αθλητικά

Αύξηση κατά 18,6 ποσοστιαίες μονάδες σημείωσε στη διάρκεια των ετών της κρίσης (2008-2015) η ανεργία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, καθώς έφτασε στο 27% πέρυσι, έναντι μόλις 8,6% στην αρχή της υπό εξέταση περιόδου. 

Μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώνεται και η

Κατηγορία Γενικά

«Αντίστροφη μέτρηση» για την έναρξη λειτουργίας των Δομών Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων, έχει μπει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς το πρώτο κουδούνι για τα παιδιά των προσφύγων θα χτυπήσει στις 10 Οκτωβρίου.

«Η εκπαίδευση των

Κατηγορία Εκπαίδευση

Στη δίνη του σπάνιου μετεωρολογικού φαινομένου Rex Blocking θα βρεθεί η Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πέσει απότομα από αύριο ο υδράργυρος έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

Πρόκειται για ένα

Κατηγορία Γενικά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας διοργανώνει και σας προσκαλεί στην 1η Εκδήλωση παραγωγής παραδοσιακού τσίπουρου Αγίας Βαρβάρας Ν. Ημαθίας την Κυριακή 9 Οκτωμβριού 2016 στην πλατεία της

 

Σχετικά με τη σύλληψη τριών ημεδαπών στον Τύρναβο Λάρισας, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της κλοπής, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας περίπου (6) ετών.

Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (2) μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Η Ομάδα Δράσης και Αλληλεγγύης Αλεξάνδρειας σας προσκαλεί στην εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης και παρουσίαση του «work in progress» ντοκιμαντέρ , του σκηνοθέτη από την Αλεξάνδρεια Ιγνατιάδη Δομήνικου , Village Potemkin.

Την Κυριακή 9/10 και ώρα 18:00 στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας ο σκηνοθέτης Ιγνατιάδης Δομήνικος και η σύμβουλος τοξικοεξάρτησης κ. Δεμιρτζόγλου Βασιλική θα συζητήσουν για το ντοκιμαντέρ , την τοξικοεξάρτηση και τους κατασκευασμένους μύθους που την συνοδεύουν.
Κυρίως όμως θα αναδείξουν τους ανθρώπους που έδωσαν νικηφόρες μάχες απέναντι στον εθισμό κι την κρίση, προσωπική και κοινωνική.

Δείτε το trailer : https://www.youtube.com/watch?v=41uDXl505Xo

omada

Εκτροπή θεριαλωνιστικής μηχανής συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου στην ΠΕΟ Αλεξάνδρειας - Βέροιας μεταξύ του χωριού Βρυσάκι και Καμποχωρίου.

Το ατύχημα συνέβη όταν

Κατηγορία Αστυνομικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας