alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2016

Με χρόνο 21,09 ο αθλητής Νίκος Τουλίκας από το Νησί Αλεξάνδρειας πέτυχε ατομικό ρεκόρ συμμετέχοντας στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5000 m ο οποίος διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 5ου Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε

Κατηγορία Αθλητικά

Aναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.00) :

Κατηγορία Αθλητικά

Στην εξασφάλιση οικονομικής και τεχνικής στήριξης των δήμων προχωρά η κυβέρνηση, με τον υφυπουργό Οικονομίας, Αλ. Χαρίτση, να ανακοινώνει στο Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης

Ένα πολύ δυνατό ντέρμπι αντάξιο της κρισιμότητας του αγώνα αλλά και του τοπικού χαρακτήρα, παρακολούθησαν οι 500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας.

Κατηγορία Αθλητικά

Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και του ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Κατηγορία Αθλητικά

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας και η διοίκηση του ΠΑΟΚ, εξέδωσε ανακοίνωση πριν λίγο για τη φιλοξενία της συντοπίτισσας ΑΕΑ.

Κατηγορία Αθλητικά

Δείτε το 1-0 με κεφαλιά του Θωμά Σαμαρά μετά από γέμισμα στη μεγάλη περιοχή και το 1-1 από τον Σπύρο Κίτσα που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Μυλωνά.

Κατηγορία Αθλητικά

Εκτός έδρας νίκη για τον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων μέσα στο Λιανοβέργι με σκορ 2-0.
Ένα παιχνίδι με

Κατηγορία Αθλητικά

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

Κατηγορία Αθλητικά

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας