alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Ένα ηλιόλουστο μεσημέρι με καλή παρέα βρεθήκαμε σε μια φιλόξενη γευστική γωνιά που εξελίχτηκε σε μια θαυμάσια αρχή ενός γαστρονομικού ταξιδιού.
Όχι μακριά... αλλά εδώ στην

Με απόφαση του το ελεγκτικό συνέδριο εγείρει θέμα συνταγματικότητας του άρθρου 16, Ν.4429/2016 που παρατείνει τις συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου στην καθαριότητα των δήμων έως το Δεκέμβριο του 2017.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μμ 2016 πραγματοποιήθηκε μια μαγική μουσική βραδιά με μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία πλήθους κόσμου.

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου ο ΛΟΝΑΠ ΄΄ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ΄΄ διοργάνωσε για τα μέλη του παιδικού τμήματος χριστουγεννιάτικη γιορτή στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Τα μικρά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής :

Κατηγορία Αθλητικά

Το alexandriamou.gr σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης του παγοδρομίου, προσφέρει εβδομάδα (για όλη την διάρκεια της λειτουργίας του παγοδρομίου) 5 εισιτήρια για

Ο Παναγιώτης Κατρανίτσας (Panos) κατοικεί από το 2014 στο Worthing, West Sussex (Αγγλία) και εργάζεται στην Ricardo, στο τομέα της έρευνας. Είναι εταιρεία κατασκευής κινητήρων, που συνεργάζεται με την γνωστή σε όλους μας, McLaren.

Η Ricardo plc είναι μια

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Λυκείου του νεοσύστατου Λυκείου Πλατέος - Κορυφής στις 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας