alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

O Mορφωτικός Αναπτυξιακός & Λαογραφικός σύλλογος Σταυρού ¨Η Εστία¨ διοργανώνει τον 6ο Ποδηλατικό γύρο της Δημοτικής Ενότητας Δ. Αντιγονιδών την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016. Ωρα εκκίνησης;7μ.μ.

Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΤΣΑΒΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ.

Κατηγορία Αθλητικά

Στην τελετή ορκωμοσίας νέων Υπαστυνόμων Β΄ στη Βέροια στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας) ανακοινώνεται ότι, την 10-06-2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας και επίδοσης ξιφών τριάντα επτά (37) νέων Υπαστυνόμων Β΄

Κατηγορία Αστυνομικά

Όταν πρωτοάκουσα τον Θωμά Πάτμο ήμουν παιδάκι 7 ή 8 ετών. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τη γιαγιά μου να λέει «Έρχονται τα νταούλια με τα ρουγκάτσια» και να επικρατεί μια αναταραχή.

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας Παντελεήμων

Στις 24 Ιουνίου αναμένεται να καταβληθούν από το υπουργείο Εργασίας, οι επόμενες δόσεις για την κάρτα σίτισης και το επίδομα ενοικίου που εκκρεμούν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουν κάνει οι υπηρεσίες πρόνοιας, θα καταβληθεί

Κατηγορία Οικονομία

Έγγραφο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και συγκεκριμένα της Προϊσταμένης κας Μαυρίδου που απεστάλη την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 επιβεβαιώνει τις ασφαλείς πληροφορίες του alexandriamou.gr (ΕΔΩ)και κάνει λόγο για διατήρηση και των τριών σχολικών δομών στην Δ.Ε. Πλατέος αλλά η κα Μαυρίδου προτείνει

ο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, σας καλεί στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 15/06/2016 και ώρα 18:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Αιγές.

Στην Γενική Συνέλευση θα

Κατηγορία Αστυνομικά

 

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Κατηγορία Αγροτικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας