alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

Μια 11άδα ποδοσφαιριστών, που βοήθησαν τα μέγιστα στην περσινή εξαιρετική πορεία, διατήρησε και φέτος η ΑΕ Αλεξάνδρειας.
Με ανακοίνωση της που εξέδωσε πριν λίγο, κάνει γνωστή την ανανέωση και των Γιώργου Λέκκα (φωτ), Βαλάντη Μπακιρτζή και Διονύση Τζιλόπουλου και συνεχίζει πάνω στο πλάνο που έχει καθορίσει ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Καρασαββίδης.


Αναλυτικά :

«Από την Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ανακοινώνεται η συνέχιση της συνεργασίας με τους Γιώργο Λέκκα, Βαλάντη Μπακιρτζή και Διονύση Τζιλόπολο.»

Κατηγορία Αθλητικά

«Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Κίτσα.

Κατηγορία Αθλητικά

Φωτιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2016 στην αγροτική περιοχή Νησελουδίου και πιο συγεκριμένα στον παράδρομο της Εγνατίας και από τις δύο πλευρές .

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων για την πρώτη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού  με τον Μπάμπη Στόκα στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 15 Ιουλίου:

Σήμερα Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 9.00μμ στο πλαίσιο του ‘’Θερινού Κινηματογράφου’’ θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «CAPTAIN AMERICA» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας.

Εκδόθηκε από την ΕΕΤΑΑ η προκήρυξη για το πρόγραμμα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2016-2017 και η Αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων ,θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδα eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr

Χωρίς…σταματημό είναι ομολογουμένως η μεταγραφική κίνηση της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που λίγα λεπτά πριν έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Πιπιλιάρη!

Κατηγορία Αθλητικά

«Μετά από πολλές φήμες και αμφισβητήσεις που ακολούθησαν τη συγκεκριμένη παραμονή του ποδοσφαιριστή από κακοπροαίρετους «φίλους» της ομάδας, η διοίκηση της Α.Ε Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας