alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Μέχρι την Παναγία Σουμελά, στο Βέρμιο της Νάουσας, έφτασαν - παραμονές Δεκαπενταύγουστου - οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ ΄΄ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΄΄ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΄΄ ΦΑΝΟΥΡΙΩΤΙΚΑ 2016΄΄ΣΤΙΣ 26-08-16

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες αρκετών αντιδράσεων, σχετικά με την υγειονομική ταφή βοοειδών, που πρέπει να θανατωθούν λόγω της οζώδους δερματίτιδας. Κι επειδή αρκετοί κάτοικοι της Μελίκης ρώτησαν να μάθουν τι είχε συμβεί με την περίπτωση της ταφής στην κοινότητά μας, σας παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία.

Φιλικό αγώνα έδωσε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρού στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Κυριακή 14Αυγούστου

Κατηγορία Αθλητικά
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 19:35

Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ vs Κ-20 ΒΕΡΟΙΑΣ

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας η τοπική Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Κ-20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6:00 το απόγευμα.

Κατηγορία Αθλητικά

Η ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ συμμετέχοντας στον θεσμό εορτασμού της Πανσελήνου του Αυγούστου, που καθιερώθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, σας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 9:00 το βράδυ , σε μια βραδιά με

Προσευχές, δεήσεις, ικεσίες των πιστών, ακούγονται από τις πιο μεγαλοπρεπείς μητροπόλεις μέχρι τα πιο απομακρυσμένα ξωκλήσια και μοναστήρια, ενώ τα περίπου 500 «Θεοτοκωνύμια», οι ονομασίες και χαρακτηρισμοί που τις απέδωσε ο λαός, δηλώνουν τη λατρεία στο Θείο πρόσωπο της.

Αλλού Μεγαλόχαρη και

Δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του τουρνουά στη μνήμη του Θεόδωρου Περηφανόπουλου, μια εξαιρετική

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας