alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

Μια Αυγουστιάτικη Πανσέληνος υπό βροχή στο Κονάκι στην πόλη της Αλεξάνδρειας με την Εστία Ρουμλουκιωτών είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε

Το Viber, μία από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, προχωρά σε μια ειδική προσφορά αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Οι χρήστες με καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου στο Viber από οπουδήποτε στον κόσμο και

Κατηγορία Τεχνολογία

Στη σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησαν χθες το απόγευμα οι αρχές, σε περιοχή της Πέλλας, καθώς μετέφερε λάδι αγνώστου προέλευσης.

Κατηγορία Αστυνομικά
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 14:14

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας - Η αλήθεια για το ΕΚΑΣ

Συνέχεια στην επιχείρηση παραπληροφόρησης, με στόχο τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας και ανησυχίας στους συνταξιούχους, δίνουν σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «Αλαλούμ με το νόμο για την “επαναφορά” του ΕΚΑΣ».

«Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας μας που στο 1ο εντός έδρας φιλικό, βρέθηκε στο πλευρό μας. Αυτό δείχνει πως οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες των φίλων μας είναι πολλές.

Κατηγορία Αθλητικά

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Σκυλίτσι (αλλάχτηκε η έδρα του αγώνα κατόπιν συνεννόησης των δύο ομάδων) όπου ο τοπικός Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος με το Μακροχώρι.

Κατηγορία Αθλητικά

Με ευλάβεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η αναχώρηση της χαριτοβρύτου Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Γαλιλαίας για την Αγία Πόλη της Ιερουσαλήμ την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 το πρωί από τον Ι.Μ.Ν.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 11:01

Η Φωτογραφία της ημέρας!

Η Φωτογραφία της ημέρας τραβηγμένη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς την Τετάρτη 17 Αυγούστου στον φιλικό αγώνα Νίκης Αγκαθιάς - Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

 

118
120
 


 
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0001
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0002
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0003
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0004
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0005
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0006
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0007
  • alexandriamou_agkathia_fiikos0008

Simple Image Gallery Extended

103
101

Φιλικό αγώνα έδωσε η ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς με την ομάδα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Τετάρτη 17 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Αγκαθιάς.

Κατηγορία Αθλητικά

Καθυστερεί κατά ένα μήνα και μετατίθεται για το τελευταίο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αντί για τον Αύγουστο, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, η έναρξη εφαρμογής του Κοινωνικού

Κατηγορία Οικονομία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας