alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκε πως την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α1- Ε75 αι συγκεκριμένα στο σημείο από Α/Κ Κλειδίου

Με πρωτοβουλία του προπονητή κ. Σάκη Παγγούρα και με τη σύμφωνη γνώμη του πρώην τερματοφύλακα σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας Νίκου Αναστασόπουλου και αδελφού του θανόντος Βαγγέλη Αναστασόπουλου από το Λουτρό Ημαθίας

Κατηγορία Αθλητικά

Στις φλόγες τυλίχτηκε ΙΧ αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό λίγο πριν από την πόλη της Βέροιας.

Κατηγορία Αστυνομικά

«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστέρας Αλεξάνδρειας δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην αξιόλογη και ποιοτική δουλειά με σκοπό την ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για το έτος 2016-17 την συνεργασία της με τους κάτωθι προπονητές:

Κατηγορία Αθλητικά
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 12:39

Φιλικό της ΑΕ Αλεξάνδρειας με το Ροδοχώρι

«Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει το 2ο φιλικό προετοιμασίας μέσα στην έδρα της. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθεί για ακόμη μια φορά στο πλευρό μας.

Κατηγορία Αθλητικά

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ι.Χ. επιβατικό Mercedes-Benz C 200 AVANTGARDE - SPORTPACKET '07 στην Αλεξάνδρεια.Το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κατάσταση καινούριου, περπατημένο αποκλειστηκά σε Εγνατία και φυλασσόμενο σε κλειστό γκαράζ.

Κατηγορία Τεχνολογία

«Η Ελλάδα θα πρέπει να επενδύσει στους αθλητές της» το μήνυμα των δύο ιστιοπλόων - Έχασαν τη 2η θέση στην τελική ευθεία και μετά από απίστευτη μάχη με τους Αυστραλούς - Βάζουν πλώρη για νέες διακρίσεις!

Κατηγορία Αθλητικά

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας