alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015-2016

CPE CAMBRIDGE (PROFICIENCY) (70 ΜΟΡΙΑ ΑΣΕΠ)

Κατηγορία Εκπαίδευση

΄΄ΜΟΡΦΕΣ΄΄, το γυναικείο συγκρότημα που θα ξεσηκώσει τη Καψόχωρα και όχι μόνο... Η Σάσσυ, η Ντίνα και η Δανάη υπόσχονται μια ΄΄εκρηκτική΄΄ βραδιά με

Προσχέδιο Π.Δ. για την αναδιάταξη -αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας ύστερα από γνωμοδότηση του Συμβουλίου Επικρατίας έπειτα από πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης & Οικονομικών ,το οποίο στο άρθρο 77 που αφορά την Ημαθία αποφασίζει:

Κατηγορία Αστυνομικά

Ως υπόπτους φοροδιαφυγής αντιμετωπίζει το ΥΠΟΙΚ 1,8 εκατομμύρια φορολογούμενους με το νέο φιλόδοξο σχέδιό του για την πάταξη της φοροδιαφυγής που αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής».

Κατηγορία Αστυνομικά

Όλοι μαζί μια παρέα... Λαϊκό γλέντι συνδιοργανώνουν η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου ''Ο Φίλιππος΄΄ την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 19:45 στην

Πανηγυρικές εκδηλώσεις επί τη Εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Αυγούστου στον Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου στην Αλεξάνδρεια.Στον Ιερό Ναό θα

Τα κινητά και ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά έχουν πολλά και προφανή οφέλη. Όμως οι ακριβείς πιθανές βλάβες είναι ακόμα απροσδιόριστες, τα ερωτήματα είναι πολλά και δικαιολογημένα επικρατεί έντονος προβληματισμός, τόσο στην επιστημονική κοινότητα, όσο και στους πολίτες.

Φιλικό αγώνα έδωσε ο Αρης Παλαιοχωρίου με την K17 Bέροιας στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου.

Κατηγορία Αθλητικά

Φιλικό αγώνα έδωσε η Α.Ε. ΣΧΟΙΝΑ με τη ΘΥΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥ στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Σχοινά.

Κατηγορία Αθλητικά

Φιλικό αγώνα έδωσε ο Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας με την ομάδα του Μακροχωρίου στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Δημοτικό Γήπεδο Βρυσακίου.

Κατηγορία Αθλητικά
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας