alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

To alexandriamou.gr ως χορηγός επικοινωνίας της μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τους Δημήτρη Μπάση και Ελένη Πέτα που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, χαρίζει

Αναχώρησαν σήμερα στις 11:00 το πρωί τα δεκατέσσερα παιδιά και οι συνοδοί τους, που συμμετέχουν στο δεκαπενθήμερο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για παιδιά ΑΜΕΑ

Ανοίγει ο δρόμος για τη διάσωση της αλυσίδας Μαρινόπουλος μετά την έγκριση από την Alpha Bank για τη χορήγηση κοινοπρακτικού δανείου 360 εκατ. ευρώ στην Σκλαβενίτης.

Κατηγορία Οικονομία

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.(Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε) «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» Σχολικού Έτους 2016-2017

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας καλεί για δεύτερη συνεχή χρονιά τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν την πρωτοβουλία του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τη δημοσιογράφο Μαρία Αναστασοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων:

Ανακοίνωση – πρόσκληση

Κατηγορία Αθλητικά

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε από συνεργεία της 3ης ΔΕΚΕ αποκατάσταση και συντήσηση ΦΟΠ(ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΟΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΩΣ) που αφορά τα φωτιστικά σώματα της ΔΕΗ.

Το Φιλολογικό φροντιστήριο "ο Λόγος" συγχαίρει όλα τα παιδιά που είδαν τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται ,μας κάνατε υπερήφανους. Από σήμερα μία νέα δημιουργική περίοδος αρχίζει.

Οι καθηγητές του

Κατηγορία Εκπαίδευση

Πίνακες αποτελεσμάτων επιτυχόντων μαθητών των Πανελληνίων εξετάσεψν 2016 του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας

Κατηγορία Εκπαίδευση
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας