alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Στέλιου Γκότση στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Κατηγορία Αθλητικά

Πρώτη προπόνηση για τον ΑΡΗ Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ, σε μια σεζόν τελείως διαφορετική από τις άλλες! Με ρόστερ που διαμορφώνεται με στόχο τον πρωταθλητισμό, ο ΑΡΗΣ Π. ΣΚΥΛΙΤΣΙΟΥ

Κατηγορία Αθλητικά

Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου πραγματοποίησε την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής του ομάδας.

Κατηγορία Αθλητικά

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 5η του μηνός Αυγούστου του έτους 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Στο έργο ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα της Π.Ε.Ο. (1) αρμοδιότητας Π.Ε. Ημαθίας (Λουδία – όρια Ν. Πιερίας) από την διασταύρωση προς Λιανοβέργι μέχρι διασταύρωση προς Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας -

Από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο:

Συνεχίζοντας την περιοδεία της στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου συνοδευόμενη από στελέχη της Τ.Ο. Νάουσας του ΣΥΡΙΖΑ, επισκέφθηκε τον Α.Σ. Νάουσας, τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας και τη «Μίεζα», όπου με τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων συζήτησε για τη φετινή διαχείριση των ροδακίνων και των άλλων αγροτικών προϊόντων.

Κατηγορία Αγροτικά

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α Αλ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου από 09:00 π.μ εως και 12:00 μ.μ , θα γίνει διακοπή νερού , για την αποκατάσταση προγραμματισμένης βλάβης ύδρευσης ,στη Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρείας ύδρευσης στις παρακάτω οδούς :

1. Στο τμήμα της οδού Μακεδονομάχων ( Μόνο ζυγοί αριθμοί ): από

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας