alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε απόψε η Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην σκοποβολή από 25 μέτρα.

Κατηγορία Αθλητικά

Τι αλλάζει σε σχέση με όσα ίσχυαν σήμερα - Παραδείγματα και συγκεκριμένες αναφορές
Τις αλλαγές που θα έχει το νέο ολοήμερο Νηπιαγωγείο και το πρόγραμμα που θα ακολουθούν οι λιλιπούτειοι μαθητές παρουσίασε το υπουργείο Παιδείας, κάνοντας λόγο για αναβάθμιση του παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού του χαρακτήρα.

Κατηγορία Εκπαίδευση

Πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών ¨Φως & Χρώμα 2¨ του Διονυσίου Χατζόπουλου στο Επισκοπείο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 20.30.

 Ο ΕΘΝΙΚΌΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ σας προσκαλεί στο 2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ <<ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ>> που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Αυγούστου και ώρα 17.30 στο δημοτικό στάδιο Κλειδιου.

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα αγωνιστούν οι ομάδες που έπαιξε ποδόσφαιρο ο Θοδωρής και αυτές είναι:

Κατηγορία Αθλητικά
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2016 17:54

ΕΝΦΙΑ 2016 - Από την Πέμπτη 18/8 στο TAXISNET

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου θα ξεκινήσει η έκδοση και ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων έτους 2016 στους λογαριασμούς 6 εκατομμυρίων φορολογουμένων στο σύστημα TAXISNET.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία

Κατηγορία Οικονομία


Tο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα και το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» διοργανώνουν στην Καστανιά Ημαθίας, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου 2016 την 1604η Πανηγυρική Εορτή του 15 Αυγούστου, η οποία αποτελεί συνέχεια της εθνικό-θρησκευτικής παράδοσης του

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2016, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Κατηγορία Αστυνομικά

Άρχισαν οι ετοιμασίες την Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 για το πανηγύρι στον προαύλειο χώρο της Παναγίας στην Αλεξάνδρεια.

Στο άκουσμα ότι οι υπηρεσίες της ΠΕ Ημαθίας θα προχωρήσουν στην υγειονομική ταφή ζώων στο χώρο που επελέγη, οι κάτοικοι της Κυψέλης  Ημαθίας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης 9 Αυγούστου στο χώρο μπροστά από το

Η ΔΕΗ δεν θα προχωρήσει σε καμία αύξηση τιμολογίων, ανακοίνωσε η επιχείρηση, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα ύστερα από την ψήφιση του νόμου για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που μεταφέρει στους προμηθευτές, ένα μέρος του κόστους που

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας