alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016

2 χρόνια από την ανάληψη της εξουσίας από τη Δημοτική Αρχή του κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και υπάρχουν ζητήματα για την ώρα που φαίνεται να μην εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες των πολιτών.
Κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και

To alexandriamou.gr ως χορηγός επικοινωνίας της μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο με τους Δημήτρη Μπάση και Ελένη Πέτα στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, χαρίζει 10 (δέκα) ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια σε

Στα τέλη Οκτωβρίου πρόκειται να δημοσιοποιηθεί η πρόσκληση του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη 23.000 ανέργων σε 274 δήμους της χώρας μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Πανηγύρισε η Ιερά Μονή Αγίου Αντώνιου Σιάπκας-Καστανιάς την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016. Πραγματοποιήθηκε Μέγας Πανηγυρικός εςσπερινός και ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση από τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς.

Η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε προχθές τον Αρχιγραμματέα της, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Σαμαρά, Μητροπολίτη Σμύρνης.

H διοίκηση , το προπονητικό team και οι παίκτες της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ καλούν τους φίλους της ομάδας στον 1ο επίσημο αγώνα της.

Κατηγορία Αθλητικά

Μέσω του νέου ΕΣΠΑ διασφαλίζεται η λειτουργία δέκα κέντρων διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία

Κατηγορία Οικονομία

Μήπως περιμένεις ακόμα επιστροφή φόρου; Μήπως συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς που η εφορία χρωστά και με τη... βούλα 1,3 δισ. ευρώ; Μήπως παρά ταύτα πρέπει να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ; Τότε την πάτησες.

Κατηγορία Οικονομία

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης συνάντηση βουλευτών από την Πέλλα, την Ημαθία και την Κοζάνη μαζί με εκπροσώπους των αγροτικών οργανώσεων των τριών Νομών με τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ. Θέμα ήταν η ανάγκη άμεσης υπογραφής υπουργικής απόφασης στα πλαίσια του προγράμματος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας