alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Την Παρασκευή 23-09-2016 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας θα γίνει φιλικός αγώνας βόλεϊ των ομάδων κορασίδων και γυναικών του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με τις κορασίδες και γυναίκες του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών .
Προσκαλούμε

Κατηγορία Αθλητικά

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας διοργανώνει και προσκαλεί  όλο τον κόσμο στη 13η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας και

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 13:32

Βέροια:Ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 85χρονο

Σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα σε χωριό Βέροιας 2 άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, διέρρηξαν οικία που διέμενε 85χρονος ημεδαπός και με την χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν.

Ο παθών μεταφέρθηκαν με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Κατηγορία Αστυνομικά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΘΕΜΑ: «ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ?»

«Οι διαιρέσεις και οι φαγωμάρες είναι

Η Τοπική Κοινότητα Τρικάλων και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυτούδης Μόσχος και Κιρκιλιανίδης Γιάννης ευχαριστούν όλους τους συντελεστές των εκδηλώσεων της Πανήγυρις του Αυγούστου 2016, καθώς και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα :

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας εν όψει της Νέας χορευτικής χρονιάς προσκαλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου στον καθιερωμένο Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 6:30 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Λέσχης.
Τμήματα που θα λειτουργήσουν:

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξάνδρειας, υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Τσιαούση, είναι καλεσμένη να συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή που οργανώνει το ‘’Κρουστόφωνο’’ στο Block 33, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.
Η Φιλαρμονική του

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ - ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ(ΠΑΖΑΡΙ) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 13,00 ΕΥΡΩ.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ

Κατηγορία Γενικά

Αλλάζει για άλλη μια φορά ο χάρτης των εισφορών για αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες (ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων). Η ψήφιση των προαπαιτουμένων που

Κατηγορία Οικονομία

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας