alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016

Οι διακοπές τελείωσαν,οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.Γίνε κι εσύ μέλος του Gas School of Basketball.

Κατηγορία Αθλητικά
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 19:35

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 24/2016)

Για την καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση της 3ης ποδηλατοδρομίας, καλούνται όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016,

Σε συνέχεια της αναφοράς που κατατέθηκε από τον βουλευτή Ημαθίας Χρήστο Αντωνίου και άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της δεύτερης ευκαιρίας των εντίμως πτωχευσάντων στα χρόνια της κρίσης, ενημερώνουμε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Απόφαση για μεταποίηση ροδάκινων - δαμάσκηνων

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων θα ιερουργήσει και θα τελέσει την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.

Η γνωστή πλέον σε όλους υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» και η απόφαση που έχει κοινοποιηθεί στους εμπλεκομένους, είναι η αιτία παραίτησης του προέδρου της ΕΠΣ Ημαθίας, Γιώργο Καραμελίδη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης.

Κατηγορία Αθλητικά

Ταξιδέψτε στον μαγευτικό κόσμο της ζωγραφικής... Οι εγγραφές ξεκίνησαν στην Σχολή Εικαστικών Τεχνών “El Greco” της Ναυσικάς Ρηγοπούλου στην Αλεξάνδρεια.
Τα μαθήματα

Κατηγορία Γενικά

«Πραγματοποιήθηκε εχθές σε πολύ όμορφο κλίμα η παρουσίαση της ομάδας μας με κάθε επισημότητα.

Κατηγορία Αθλητικά


Tις συναυλίες παρουσιάζει ο Τάσος Ριζόπουλος.

 
 
 
 
 
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας