alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 μ.μ., στον

Το Σωματείο «Εστία Ρουμλουκιωτών», υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, προκηρύσσει τον 1ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, για την περίοδο 2016 – 2017.

Γράψτε ένα διήγημα που να ξεκινά ή να σχετίζεται με τη φράση:

Στο 9ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα (Θεσσαλίας) στις 11 Δεκεμβρίου 2016 συμμετείχαν οι μικροί παλαιστές του «Ημαθίωνα» Αλεξάνδρειας όπου και κατέκτησαν τα πρώτα τους μετάλλια.

Κατηγορία Αθλητικά

ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για εργασία στο cafe Desire στο Κλειδί Ημαθίας .Τηλ. επικοινωνίας 6973 827532

Κατηγορία Γενικά

Το ταξίδι , παρουσίασης του νέου βιβλίου του Βεροιώτη δημοσιογράφου – συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα συνεχίζεται στο Πλατύ.
Η παρουσίαση

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 11ης Δεκεμβρίου 2016.

Κατηγορία Αθλητικά
Από το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το αριθ. πρωτ: 499625/5-12-2016 έγγραφο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:
Κατηγορία Αγροτικά

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (στην αίθουσα του συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας), από τις οποίες θα αναδειχθεί το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που θα έχει τριετή θητεία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας