alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Tην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο επιτυχημένο Παράκαθ της χρονιάς από

Παρουσιάστηκαν σήμερα στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και τοποθετήθηκαν στο 4ο και στο 5ο Δημοτικά Σχολεία Αλεξάνδρειας οι πρώτοι έξι εκπαιδευτικοί (3 Δάσκαλοι, 1 Γυμναστής και 2 Αγγλικής Γλώσσας)

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας έκοψε τη βασιλόπιτά της το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου παρουσία του Προέδρου της κ. Μόσχου Κυτούδη.

Η μητέρα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη απεβίωσε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 το βράδυ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28/1 στις 12:00 στον Ι.Ν. Καλοχωρίου.

Την Κυριακή 29-1-2017 στις 16:00 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί ένας ακόμη σημαντικός αγώνας πρωταθλήματος γυναικών με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας να υποδέχεται τον ΑΠΟ Άτλα Κιλκίς .

Κατηγορία Αθλητικά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιοχωρίου-Λιανοβεργίου ¨Ο Φίλιππος¨ πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτάς του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα.

Στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του ¨Πράσινου Κήπου¨ έκοψε τη Βασιλόπιτά του τo προσωπικό του Δήμου Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι.

Ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει την

Η ΕΣΤΙΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΩΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Ετήσιο Παραδοσιακό Γλέντι της που θα γίνει το

Επιχειρήσεις και επαγγελματίες με χρέη άνω των 20.000 ευρώ που στα τέλη του

Κατηγορία Οικονομία
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας