alexandriamou.gr - Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017

Συναντήσεις με φορείς του νομού είχαν οι βουλευτές, Ουρσουζίδης Γιώργος, Αντωνίου Χρήστος, Καρασαρλίδου Φρόσω και ο

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας και το τμήμα Θεατρικής Δημιουργίας «ΣΚΗΝΟΒΑΤΕΣ» θα παρουσιάσουν την κωμωδία

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Αλεξάνδρειας κ. Νικολόπουλος Νίκος, παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου μας, μια παρτίδα λαχανικών (μαρούλια) με σκοπό τη διάθεσή τους σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 7η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 15:12

Μάθημα Τέννις για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της αντισφαίρισης.

Γίνεται γνωστό ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 21:00 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη μνήμη του Αγίου Ενδοξου Ιερομαρτυρος, Χαραλαμπους.

Σε 18 πόλεις, περισσότερα από 100.000 νοικοκυριά και 11.000 επιχειρήσεις, επεκτείνονται τα δίκτυα φυσικού αερίου, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της νεοσύστατης Εταιρίας Διανομής (ΕΔΑ) Λοιπής Ελλάδας, θυγατρικής της ΔΕΠΑ.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, πρώτη Κυριακή του Τριωδίου, ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε στον ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του εγγάμου διακόνου π. Πέτρου.
Σελίδα 1 από 2

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας