Γνωρίστε τα gourmet προϊόντα από την DELLAS NATURAL FOODS και κάντε το γιορτινό σας τραπέζι γευστικά αξέχαστο!
Το 8 Veggie (100% αποξηραμένα λαχανικά - καρότο, κρεμμύδι, πράσο, πιπεριές Φλωρίνης, ντομάτα, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, σέλερι)
είναι ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να εμπλουτίσει γεύσεις και θρεπτική αξία σε διάφορες συνταγές. Μπορείς να το προσθέσεις σε:
1. Σούπες και ζωμούς
Πρόσθεσέ το σε σούπες, είτε κατά το μαγείρεμα είτε στο τέλος για να δώσεις πλούσια γεύση λαχανικών.
2. Σάλτσες
Ανακάτεψέ το σε σάλτσες (π.χ., σάλτσα ντομάτας) για περισσότερη γεύση και θρεπτικά συστατικά.
3. Ρύζι και δημητριακά
Ανακάτεψέ το με ρύζι, κινόα ή άλλα δημητριακά για επιπλέον γεύση.
4. Πουρέδες
Πρόσθεσέ το σε πουρέ πατάτας, καρότου ή άλλων λαχανικών.
5. Ομελέτες και πίτες
Εμπλούτισε τις ομελέτες ή τις γεμίσεις για πίτες.
6. Μείγματα για κεφτεδάκια ή μπιφτέκια
Μπορεί να προστεθεί στο μείγμα για να δώσει έξτρα γεύση.
7. Ζυμαρικά
Ανακάτεψέ το με μακαρόνια, είτε μέσα στη σάλτσα είτε κατευθείαν στα μαγειρεμένα ζυμαρικά.
8. Σνακ και καρυκεύματα
Ρίξ' το σε ποπ κορν ή κράκερ για μια πιο υγιεινή πινελιά.
Είναι πολύ πρακτικό γιατί δεν χρειάζεται προετοιμασία και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν, είτε σε υγρές είτε σε στεγνές συνταγές.
Το AEGINA ROSSA,( πατέ από λιαστές ντομάτες, πάστα ελιάς, βασιλικό και μάραθο) μπορεί να προσθέσει μια μεσογειακή νότα σε διάφορα πιάτα με κρέας στο γιορτινό σου τραπέζι. Εδώ είναι μερικές ιδέες:
1. Γέμιση για ρολό κρέατος: Χρησιμοποίησε το πατέ ως γέμιση σε ρολό χοιρινού ή μοσχαρίσιου κρέατος. Άπλωσε το πατέ πάνω στο κρέας, πρόσθεσε τυρί (όπως φέτα ή μοτσαρέλα) και λαχανικά της επιλογής σου, τύλιξε το ρολό και ψήσε το στον φούρνο.
2. Σάλτσα για ψητό κοτόπουλο: Ανακάτεψε το πατέ με λίγο ελαιόλαδο και χρησιμοποίησέ το ως σάλτσα πάνω από ψητό κοτόπουλο. Ο μάραθος και ο βασιλικός θα προσθέσουν φρεσκάδα και άρωμα στο πιάτο.
3. Μαρινάδα για αρνί: Ανακάτεψε το πατέ με λίγο χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο για να δημιουργήσεις μια μαρινάδα για αρνί. Άφησε το κρέας να μαριναριστεί για μερικές ώρες πριν το ψήσιμο, ώστε να απορροφήσει τις γεύσεις.
4. Συνοδευτικό για μπριζόλες: Σέρβιρε το πατέ ως συνοδευτικό για ψητές μπριζόλες μοσχαριού ή χοιρινού. Μια κουταλιά από το πατέ πάνω στη ζεστή μπριζόλα θα λιώσει ελαφρώς, προσθέτοντας πλούσια γεύση.
5. Γέμιση για κοτόπουλο: Γέμισε φιλέτα κοτόπουλου με το πατέ, πρόσθεσε λίγο τυρί και κλείσε τα με οδοντογλυφίδες. Ψήσε τα στον φούρνο ή τηγάνισε τα μέχρι να μαγειρευτούν πλήρως.
Αυτές οι προτάσεις θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη γεύση στα πιάτα με κρέας, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου με την ποικιλία και την πρωτοτυπία των γεύσεων.
Επίσης προσφέρει μια πλούσια μεσογειακή γεύση που μπορεί να ενισχύσει το γιορτινό σου τραπέζι με διάφορους τρόπους:
6. Ορεκτικά με κριτσίνια ή ψωμί: Σέρβιρε το πατέ μαζί με κριτσίνια, φρέσκο ψωμί ή φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας, επιτρέποντας στους καλεσμένους να αλείψουν μόνοι τους.
7. Γεμιστά μανιτάρια: Γέμισε καπέλα από μανιτάρια με το πατέ σκέπασε τα με τριμμένο πεκορινο Αμφιλοχίας και ψήσε τα στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν, δημιουργώντας ένα νόστιμο και εντυπωσιακό ορεκτικό.
Το Pesto Rosso, με λιαστές ντομάτες, βασιλικό, κάσιους και κουκουνάρι, είναι μια γευστική και αρωματική πάστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εδώ είναι μερικές ιδέες:
Σε ορεκτικά:
1. Καναπεδάκια: Άλειψε το Pesto Rosso σε μικρές φέτες ψωμιού ή κράκερ και διακόσμησε με φύλλα βασιλικού ή ένα κομμάτι παρμεζάνα.
2. Γεμιστά μανιτάρια: Γέμισε μανιτάρια με το Pesto Rosso, πρόσθεσε λίγη φέτα ή γραβιέρα, και ψήσε τα στον φούρνο.
3. Ρολάκια φύλλου: Χρησιμοποίησέ το ως γέμιση για ρολάκια με φύλλο κρούστας ή σφολιάτα.
Σε κυρίως πιάτα:
4. Σάλτσα για ζυμαρικά: Ανακάτεψέ το με ζεστά ζυμαρικά και πρόσθεσε τριμμένη παρμεζάνα και φρέσκο βασιλικό.
5. Μαρινάδα για κοτόπουλο ή γαλοπούλα: Άλειψε το Pesto Rosso πάνω σε φιλέτα κοτόπουλου ή γαλοπούλας πριν τα ψήσεις, για μια πλούσια γεύση.
6. Γέμιση για ρολά κρέατος: Χρησιμοποίησε το Pesto Rosso ως γέμιση για ρολά χοιρινού, μοσχαριού ή γαλοπούλας, μαζί με τυρί ή λαχανικά.
Σε σαλάτες:
7. Ντρέσινγκ σαλάτας: Ανακάτεψε το Pesto Rosso με λίγο ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο για να φτιάξεις ένα νόστιμο ντρέσινγκ.
8. Σε σαλάτα ζυμαρικών: Πρόσθεσέ το σε σαλάτα με ζυμαρικά, φρέσκα λαχανικά και μοτσαρέλα.
Συνοδευτικά:
9. Dip για λαχανικά ή ψωμί: Σέρβιρέ το Pesto Rosso ως dip, συνοδευόμενο από λαχανικά ή φρυγανισμένο ψωμί.
10. Πάνω σε πατάτες φούρνου: Άλειψέ το πάνω σε ψητές πατάτες ή χρησιμοποίησέ το ως γαρνιτούρα για πουρέ.
Εντυπωσιακές ιδέες:
11. Pizza ή flatbread: Χρησιμοποίησέ το ως βάση για πίτσα ή flatbread, προσθέτοντας τυρί, λαχανικά ή αλλαντικά.
12. Γέμιση για αλμυρές τάρτες: Πρόσθεσέ το σε τάρτες με λαχανικά, τυρί ή ακόμα και με ξηρούς καρπούς.
Με το Pesto Rosso, μπορείς να δημιουργήσεις πιάτα γεμάτα γεύση και αρώματα, ιδανικά για το γιορτινό σου τραπέζι!
Οι μουστάρδες Greek Herbs ( με ρίγανη και θυμάρι) και GREEK FLAVOURS ( με λιαστές ντομάτες, πάστα ελιάς και βασιλικό)
μπορούν να προσθέσει αρωματική γεύση και ελληνική πινελιά στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις:
Σε ορεκτικά:
1. Dip για λαχανικά ή κριτσίνια:
Ανάμειξέ τη με γιαούρτι ή μαγιονέζα για να φτιάξεις ένα αρωματικό dip.
Σέρβιρέ το μαζί με κριτσίνια, λαχανικά ή ψητό ψωμί.
2. Πάνω σε καναπεδάκια:
Άλειψε λίγη μουστάρδα σε κράκερ ή φρυγανισμένο ψωμί και πρόσθεσε φέτα, λιαστή ντομάτα ή ελιές.
Σε σαλάτες:
3. Ντρέσινγκ για σαλάτες:
Ανακάτεψε τη μουστάρδα με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και μέλι για να φτιάξεις ένα ντρέσινγκ.
Ταιριάζει τέλεια με πράσινες σαλάτες ή σαλάτες με πατάτες.
Σε κυρίως πιάτα:
4. Μαρινάδα για κρέας:
Ανακάτεψέ τη με ελαιόλαδο, σκόρδο, χυμό λεμονιού και δεντρολίβανο για να μαρινάρεις χοιρινό, κοτόπουλο ή γαλοπούλα πριν τα ψήσεις.
5. Ψητό κρέας με επικάλυψη:
Άλειψε φιλέτα κοτόπουλου, γαλοπούλας ή χοιρινές μπριζόλες με μουστάρδα πριν τα ψήσεις, για μια τραγανή και αρωματική κρούστα.
6. Σε ρολά κρέατος:
Χρησιμοποίησέ τη για να αλείψεις το κρέας πριν το γεμίσεις και το τυλίξεις σε ρολό.
Συνοδευτικά:
7. Με πατάτες φούρνου:
Ανακάτεψε μουστάρδα με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι και περίχυσε πατάτες φούρνου πριν το ψήσιμο.
8. Σε πουρέ:
Πρόσθεσε λίγη μουστάρδα στον πουρέ πατάτας για μια πικάντικη και αρωματική γεύση.
Σε ψωμί ή τάρτες:
9. Άλειμμα για τάρτες ή πίτες:
Χρησιμοποίησέ τη μουστάρδα ως βάση για τάρτες, πριν προσθέσεις υλικά όπως τυριά, λαχανικά ή αλλαντικά.
10. Πάνω σε ζεστό ψωμί:
Άλειψέ τη σε φρυγανισμένες φέτες ψωμιού ή σάντουιτς για μια γευστική πινελιά.
Extra Ιδέα:
Γλασάρισμα για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα:
Ανακάτεψε τη μουστάρδα με μέλι και λίγο ξύδι μπαλσάμικο για να γλασάρεις τη γαλοπούλα ή το χοιρινό στο τέλος του ψησίματος.
Με τις μουστάρδες Greek Herbs και την GREEK FLAVOURS μπορείς να δώσεις έναν αρωματικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα στα πιάτα σου, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου!
Το pepper pate με πιπεριές Φλωρίνης και μελιτζάνα είναι ένα πλούσιο και αρωματικό πατέ που μπορεί να δώσει μεσογειακή γεύση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σου. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις:
Σε ορεκτικά:
1. Καναπεδάκια:
Άλειψε το πατέ σε φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας ή κράκερ και διακόσμησε με κομμάτια φέτας ή φύλλα βασιλικού.
2. Γεμιστά μανιτάρια:
Χρησιμοποίησέ το ως γέμιση για μανιτάρια, πρόσθεσε λίγη γραβιέρα ή τριμμένη παρμεζάνα και ψήσε στον φούρνο.
3. Ρολάκια φύλλου:
Άλειψε το πατέ πάνω σε φύλλο κρούστας ή σφολιάτα, πρόσθεσε λίγο τυρί, τύλιξε σε ρολά και ψήσε.
Σε σαλάτες:
4. Ντρέσινγκ για σαλάτες:
Ανακάτεψε το πατέ με λίγο ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο για ένα ιδιαίτερο ντρέσινγκ που ταιριάζει σε πράσινες σαλάτες ή σαλάτες με ψητά λαχανικά.
5. Σε σαλάτα ζυμαρικών:
Πρόσθεσέ το σε κρύα σαλάτα ζυμαρικών με φέτα, ελιές και ντοματίνια.
Σε κυρίως πιάτα:
6. Σάλτσα για κρέας:
Ανάμειξέ το με λίγο γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος και χρησιμοποίησέ το ως σάλτσα για ψητό κοτόπουλο, μοσχάρι ή χοιρινό.
7. Μαρινάδα για κοτόπουλο ή ψάρι:
Άλειψε το πατέ πάνω σε φιλέτα κοτόπουλου ή ψαριού πριν το ψήσεις για πλούσια γεύση.
8. Γέμιση για ρολά κρέατος:
Χρησιμοποίησέ το ως γέμιση για ρολά χοιρινού, μοσχαριού ή κοτόπουλου, συνδυάζοντάς το με τυρί ή λαχανικά.
Σε συνοδευτικά:
9. Dip για λαχανικά ή ψωμί:
Σέρβιρε το πατέ ως dip, συνοδεύοντάς το με φρέσκα λαχανικά, πατάτες φούρνου ή φρυγανισμένο ψωμί.
10. Πάνω σε πατάτες φούρνου:
Ανακάτεψε το πατέ με λίγο ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και περίχυσε τις πατάτες πριν τις ψήσεις.
Σε πίτες ή πίτσες:
11. Γέμιση για πίτες:
Χρησιμοποίησέ το ως γέμιση για πίτες με λαχανικά ή τυριά.
12. Βάση για πίτσα:
Άπλωσε το πατέ ως βάση σε ζύμη πίτσας και πρόσθεσε τυριά, λαχανικά ή αλλαντικά.
Το pepper pate είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να δώσει στα πιάτα σου μοναδική γεύση και χρώμα, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σου!
DELLAS NATURAL FOODS
(πώληση χονδρική - λιανική)
Ελ. Βενιζέλου 78
Αλεξάνδρεια
Τηλ 2333023999