τους Πόπη Παπαοικονόμου , Πασχάλη Κοντορεπανίδη , Μάκη Εφραιμίδη , Νίκο Μανούδη και Χρήστο Κουτσαντά , αξιολόγησαν και κατηγοριοποίησαν 9 τσίπουρα με γλυκάνισο και 5 χωρίς γλυκάνισο , παράλληλα με το κοινό που και αυτό είχε την δυνατότητα να κάνει με τα δικά του μέτρα την δική του αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 10 διήμεροι αποσταγματοποιοί με 14 συνολικά προϊόντα .
Πιο αναλυτικά η Ελένη Μαραντίδου , Δημήτρης Βουνίσιος , Γιώργος Θεοδωρακόπουλος , Γιώργος Κοσμίδης , Γιώργος Μαραντίδης, Κωνσταντίνος Σδουκόπουλος , Γιώργος Σταμάτης , Αλέξανδρος Τσιάκος , Θανάσης Τσιούντας και Αλέξανδρος Ψωνης τους οποίους και ευχαριστούμε.
Το συμπέρασμα της επιτροπής και του κοινού ήταν ότι επιτέλους το Τσίπουρο με η χωρίς γλυκάνισο , που αποστάζουν οι διήμεροι αποσταγματοποιοί , αποτελεί γλυκόπιοτο και αξιόλογο απόσταγμα - ανταγωνιστικό απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο ειδικά εισαγόμενο ποτό.
Την εκδήλωση στήριξαν με την χορηγία τυροκομικών η επιχείρηση τυροκομικών ΦΑΡΜΑΚΗ και η βιοτεχνία χαλκού Αφων ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ,- από Κοζάνη –με την έκθεση μικρής κλίμακα άμβυκα (καζάνι).
Η 1η Μεραρχία Πεζικού και η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας ευχαριστούν όλους για την συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης