φωτιά, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι χρήστες τζακιών, να μην αμελούν τουλάχιστον ανά δύο χρόνια τον καθαρισμό της καμινάδας από ειδικά συνεργεία.
Επίσης όσο κι αν πιστεύετε ότι ... η γεύση διαφέρει όταν το κρέας είναι ψημένο στη φωτιά, θα πρέπει να αποφεύγετε να ψήνετε κρέας και μάλιστα λιπαρό στο τζάκι, καθώς το λίπος μένει ως κατάλοιπο στις καμινάδες.
Επίσης δε θα πρέπει να αμελείτε την προστατευτική μεταλλική σίτα μπροστά από το τζάκι για να αποφύγετε την πιθανότητα κάποια σπίθα από το τζάκι να πεταχτεί σε χαλί ή κουρτίνα, πυροδοτώντας φωτιά.
ΤΗΛ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ:2333024199 - 199