¨Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ¨ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΛΑΤΕΟΣ

07 Μαϊ 2014

Το έργο του Μπέρτολτ Μπρεχτ ¨Ο κύκλος με την κιμωλία¨ θα ανεβάσει την Κυριακή 11Μαϊου 2014 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Πλατέος η βραβευμένη θεατρική ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας.


Να είστε όλοι εκεί!

Και για να μην ξεχνάμε τους Επαίνους που έλαβαν τα παιδιά και οι καθηγητές τους στο

2ο Θεατρικό Διαγωνισμό Γυμνασίων & Λυκείων Ημαθίας, Πιερίας & Πέλλας το Σάββατο 5  Απριλίου 2014 στο Χώρο Τεχνών Βέροιας. :

Έπαινος σκηνογραφίας  στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ στους Γαβριηλίδη Πασχάλη και στη 15μελή ομάδα του 2ου Γυμνάσιου Αλεξάνδρειας

Έπαινος Β’ ανδρικού ρόλου  στο μαθητή του 2ουΓΕΛ Αλεξάνδρειας Εξαρχόπουλο Γιώργο  για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ για τους ρόλους  που ανέλαβε ως Κυβερνήτης, Χωριάτης, Μαυροσκούφης .

Έπαινος Α’ γυναικείου ρόλου  στη μαθήτρια Θεοδωρίδου Ηλέκτρα του  2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας για την παράσταση «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ για το ρόλο της  ως  Ποιητής.

Έπαινος σκηνοθεσίας  στους Λογοθέτη Ευαγγελία, Γώτη Φλώρα, Φεσατίδη Μύρωνα για την παράσταση του  2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας «Ο κύκλος με την κιμωλία»  του Μπέρτολ Μπρεχτ.

Επιμέλεια άρθρου: Kαραγιάννη - Πουρτσίδου Έφη

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας