«ΜοιραΪδες», ένα διαφορετικό βιβλιοπωλείο της πόλης μας!!

11 Σεπ 2014

Το Σεπτέμβριο του 2006, ένα διαφορετικό βιβλιοπωλείο οι «ΜοιραΪδες», βγαλμένο σαν από άλλη εποχή, άνοιξε στην πόλη μας, σε έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής όπου κυριαρχούσε το ξύλο, η μυρωδιά του βιβλίου και μια ζεστασιά που σε έκανε να αισθάνεσαι πολύ άνετα.

Ζεστός καφές, γλυκίσματα και ένα τεράστιο χαμόγελο μαζί με άψογη εξυπηρέτηση σε περίμενε με το που περνούσες την πόρτα του.

Όλα αυτά συνεχίστηκαν στην πορεία των επόμενων χρόνων και έτσι και φέτος είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για τη νέα σχολική χρονιά με μια πληθώρα σχολικών ειδών σε πολύ μεγάλη ποικιλία και σε άριστη ποιότητα. Άλλωστε τα νέα δεδομένα της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε, δεν αφήνει περιθώρια για ερασιτεχνισμούς και λάθη. Θα πρέπει να αναφέρουμε ακόμη πως πέρα από την τεράστια γκάμα των επιλογών που δίνονται για να επιλέξει κάποιος ό,τιδήποτε θελήσει, το βιβλιοπωλείο αυτό δραστηριοποιείται και στο χώρο των χειροποίητων προσκλητηρίων- μπομπονιέρες για γάμο και βάφτιση, αλλά και διαθέτει και ένα χώρο όπου μπορείς να βρεις τα πάντα σχεδόν σε υλικά για χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές.

Εντύπωση πάντα προκαλούν οι καλαίσθητοι χώροι μέσα στο βιβλιοπωλείο όπου μπορείς απολαμβάνοντας τον καφέ σου, να ξεφυλλίσεις το αγαπημένο σου βιβλίο ή να διαλέξεις τα δώρα της αρεσκείας σου, αλλά και οι βιτρίνες του που πάντα δεν μπορεί παρά να μη σου τραβήξουν για ώρα την προσοχή. Οι εκπλήξεις στις «ΜοιραΪδες» δε σταματούν ποτέ και εκτός από τις συνεχείς εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάθε χρόνο την 1η του Σεπτέμβρη οργανώνουν ένα ετήσιο πάρτι με κλόουν, νεράιδες, ζωγράφους, συγγραφείς, συμμετοχές σε κληρώσεις και πολλές εκπλήξεις, όπου το κοινό μπορεί να διασκεδάσει, να μορφωθεί και να περάσει ένα απόγευμα όσο πιο ευχάριστα γίνεται.

Στον πάνω όροφο του βιβλιοπωλείου, κατά καιρούς λαμβάνουν χώρα δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής, χειροποίητων κατασκευών ή απογεύματα ανάγνωσης παραμυθιών!! Θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως κάθε αγορά σας από το βιβλιοπωλείο αυτό, συνοδεύεται πάντα από ένα δώρο, αναμνηστικό και αντάξιο της εκτίμησης σας που δείχνετε και τους προτιμάτε τόσα χρόνια τώρα.

Εκπτώσεις απολαμβάνουν επίσης οι πολύτεκνοι και οι εκπαιδευτικοί, ενώ με την κάρτα μέλους, έχει κάποιος πολύ μεγάλες παροχές όλο το χρόνο. Το βιβλιοπωλείο διαθέτει 2 σελίδες στο Facebook (ΜοιραΪδες Βιβλιοπωλείο, Αίθρα, χειροποίητες δημιουργίες), όπου τις ενημερώνουν καθημερινά με τις νέες παραλαβές. Θα πρέπει ακόμη να σημειώσουμε μια σημαντική παροχή που προσφέρουν με μεγάλη ευχαρίστηση στους πελάτες που δεν έχουν μεταφορικό μέσο για να το επισκεφθούν. Με ένα απλό τηλεφώνημα τα πράγματά σας βρίσκονται σε λίγη ώρα στο σπίτι σας!!!

           Διεύθυνση Καταστήματος: Ζιοβίρης Δημήτρης

      Υπεύθυνη εκδηλώσεων: Παπαποστόλου Κατερίνα

  Ν. Πλαστήρα 68 με Βενιζέλου γωνία(Πλατεία Μασούτη)

Τηλ. Επικοινωνίας: 2333024333, 6973339533, 6972852898

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας