Δείτε γιατί συνελήφθησαν 6 άτομα στην Κ. Μακεδονία το τελευταίο 24ωρο

04 Μαρ 2015
 
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Βέροια Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 30χρονος, ένας 24χρονος και μία 18χρονη για κλοπή. 
Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα - προανάκριση προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, χθες τα ξημερώματα στη Βέροια, διέρρηξαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μια κάμερα, 1 GPS και 1 πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 24χρονου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.
 
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για διακεκριμένες κλοπές.
 
Συνελήφθησαν χθες το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Σερρών 2 αδέρφια ηλικίας 47 και 54 ετών ομόρρυθμα μέλη και διαχειριστές εταιρείας, για οφειλές στο Δημόσιο, που ανέρχονται στο ποσό των 167.607,60 ευρώ.
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας