ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ...WATERLAND

05 Ιουλ 2014

Σας προσκαλούμε να πραγματοποιήσετε την εκδρομή σας σε ένα από τα μεγαλύτερα υδάτινα πάρκα της Ευρώπης, με περισσότερους από 3.500.000 επισκέπτες ως σήμερα.
…διασκεδάστε στον νησί των πειρατών, ισορροπήστε στα σχοινιά του Ταρζάν, κατεβείτε τις νεροτσουλήθρες, διασχίστε το ποτάμι με τα ορμητικά νερά, παλέψτε με τα κύματα στην πισίνα των κυμάτων, χαλαρώστε μικροί και μεγάλοι στα “Jacuzzi” της παιδικής πισίνας και της Κνωσσού.
Για την εξυπηρέτηση σας διαθέτουμε

εστιατόρια & snack bars, μεγάλη πίστα για χορευτικά και καλλιτεχνικά συγκροτήματα, ηχητικές εγκαταστάσεις, αποδυτήρια & θυρίδες ασφαλείας, mini market & άλλες παροχές.Το έμπειρο προσωπικό μας – ιατρός, ναυαγοσώστες, καθαριότητας & ασφάλειας – σας εξασφαλίζουν την ξέγνοιαστη και απροβλημάτιστη παραμονή σας, τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Για όλους μας το καλοκαίρι του 2014 ξεκινάει στην Waterland,…από τέλη Μαΐου έως και το Σεπτέμβριο.

Για την φετινή σας απόδραση, σας προσφέρουμε νέα ειδική τιμή,
Για Group Ενώσεων, Συλλόγων & Σωματείων
→ Παιδιά έως 14 ετών 8,50 €
→ Άνω των 14 ετών 11,00 €

Δωρεάν παροχές :
 Λεωφορεία για μεταφορά από το κέντρο προς Waterland και επιστροφή.
 Ένα άτομο για κάθε είκοσι (20) άτομα του group

Στη τιμή περιλαμβάνονται η είσοδος στο πάρκο, η ελεύθερη χρήση όλων των παιχνιδιών και εγκαταστάσεων, ξαπλώστρες και ομπρέλες χωρίς χρέωση.
Στο συνοδό του “group” παρέχεται δωρεάν είσοδος και δωρεάν γεύμα.
Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, καθώς και τυχόν αποστολή ενημερωτικού υλικού για την καλύτερη οργάνωσή σας.
Φιλικά,
Έλλη Πένσα
Υπεύθυνη εκδρομών Group - Waterland S.A.

Waterland S.A. www.waterland.gr
Ταγαράδες - 57001 - Θεσσαλονίκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T.: +30.2392.072025 Waterland Thessaloniki @WaterlandFun
F.: +30.2392.072027

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας