Εισβολές σε σπίτια και καταστήματα, αλλά και... πολλά ναρκωτικά σε Βέροια και Κατερίνη!

22 Οκτ 2014

Συνελήφθη χθεςτο απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 35χρονος ημεδαπός, σε χωριό της Ημαθίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία του 35χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε γυάλινα βάζα με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 200,5 γραμμαρίων, δύο νάιλον συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 29 γραμμαρίων και 51 σπόροι κάνναβης. Επιπλέον στην αυλή της οικίας του βρέθηκαν και εκριζώθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 εκατοστών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αξιοποίηση πειστηρίων, νυχτερινές ώρες της 3 προς 4 Οκτωβρίου 2014, εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και το κλειδί οχήματος ιδιοκτησίας του πατέρα του 44χρονου. Στη συνέχεια από το εσωτερικό του οχήματος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, εξιχνίασης κλοπής από οικία Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος τριών ημεδαπών (58, 18 και 15 ετών), για, κατά περίπτωση, κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο 15χρονος αφαίρεσε κοσμήματα και χρυσαφικά από οικία 48χρονης, όπου στη συνέχεια μαζί με την 18χρονη τα διέθεσαν προς πώληση στο κατάστημα του 58χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα.

ΠΗΓΗ-thestival.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας