Εκλογές 2015: Η Ελλάδα ψηφίζει

25 Ιαν 2015

Με μεγάλο ζητούμενο την αυτοδύναμη κυβερνητική πλειοψηφία ή την κυβέρνηση συνεργασίας ώστε να αποτραπούν οι επαναληπτικές εκλογές άνοιξαν στις 7:00 οι κάλπες και οι πολίτες ξεκίνησαν να ψηφίζουν για τις εθνικές εκλογές του 2015.

Τα κόμματα από την πλευρά τους δίνουν σκληρή μάχη ψήφο-ψήφο έως το

παραβάν και την κάλπη, καθώς το μεγάλο ζητούμενο είναι η μελλοντική διακυβέρνηση της χώρας, με τη λαϊκή ετυμηγορία να δείχνει αν επιθυμεί αυτοδυναμία ή κυβερνητική συνεργασία, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Μέχρι τις 19:00 στο παραβάνΣτα εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα οι ψηφοφόροι θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι τις 19:00 οπότε θα κλείσουν οι κάλπες και θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των exit poll.

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και στον Δήμο Αλεξάνδρειας που μέχρι τώρα (10:30πμ)  υπάρχει κανονική ροή χωρίς ιδιαίτερη καθηστέρηση.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης δεν είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους (και δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα) θα πρέπει να απευθυνθεί στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένος και να ζητήσει πιστοποιητιό εγγραφής για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος.Το αρμόδιο γραφείο του Δήμου Αλεξάνδρειας θα είναι ανοικτό καθ΄όλη την δίαρκεια της εκλογικής ψηφοφορίας.

Ακολούθως μπορεί να κατευθυνθεί σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του δήμου του για να ψηφίσει.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας