ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

08 Μαϊ 2014

Επίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 8/5 ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης συνοδευόμενος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μοσχοπούλου και τον  Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας κ. Ρεσινιώτη.


Τη συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παπαδόπουλος που ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους του δήμου Αλεξάνδρειας.

Τόνισε ότι παρά τα μικρά προβλήματα που υπήρξαν,η μέχρι τώρα συνεργασία με

τον Δήμαρχο κ. Δημητριάδη ήταν πολύ καλή και πρέπει να συνεχιστεί και με τη  δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές.Αναφέρθηκαν και τα προβλήματα της ανάπλασης, ένα έργο το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμη,
τα υψηλά για τους καταστηματάρχες δημοτικά τέλη, η δημιουργία στεγασμένης λαϊκής αγοράς, η αναβάθμισή της και το παρεμπόριο.
Στα προβλήματα από την απομάκρυνση των υπηρεσιών στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος απάντησε ότι αυτό δεν είναι στις αρμοδιότητες του Δήμου αλλά ήταν απόφαση της κεντρικής εξουσίας.
Ο Δήμαρχος μίλησε για τα έργα τα οποία είναι ήδη δημοπρατημένα ή πρόκειται να δημοπρατηθούν μετά τις εκλογές(πλατείες, ποδηλατόδρομοςκ.τ.λ.) και ότι σε αυτά θα απασχοληθούν πολίτες του δήμου.
Μετά την παραλαβή του έργου της ανάπλασης θα γίνει εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης για την πόλη της Αλεξάνδρειας.
Για το Πνευματικό Κέντρο, τόνισε επίσης  ότι βρισκόμαστε στην τελική φάση της υλοποίησης που την προσδιορίζει μέσα στο καλοκαίρι.
Μια τελευταία πρόταση του προέδρου κ. Παπαδόπουλου ήταν και η δημιουργία αστικής συγκοινωνίας που θα τονώσει την αγορά της πόλης, ένα θέμα που έχει πολλα προβλήματα όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος, αλλά δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας