Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23 Μαρ 2014

Μια ημέρα γεμάτη Μπάσκετ πέρασαν τα παιδιά της Ακαδημίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 22/3/2014 φιλοξενούμενοι της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ.

Από τις 9.30 το πρωί ως τις 13.30 το μεσημέρι τα τμήματα μίνι,προμίνι,τζούνιορ,προτζούνιορ και τα κορίτσια αγωνίστηκαν στο παλατάκι με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Στα διαλλείματα των αγώνων τα παιδιά είδαν την αίθουσα τροπαίων του ΠΑΟΚ και συνάντησαν παίχτες της μεγάλης ομάδας του δικεφάλου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τους αγώνες παρακολούθησε μαζί με τον προπονητή του Άθλου κ. Αγγέλη και ο παλιός διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν προπονητής Ακαδημιών ομάδων της Αθήνας Νίκος Μπουντούρης.

 

Μετά τους αγώνες η αποστολή του Άθλου μεταφέρθηκε στη ΧΑΝΘ όπου και ξεναγήθηκε από τον υπεύθυνο  κ. Γ. Μπουσβάρο στο μουσείο Μπάσκετ ( το ένα από τα τέσσερα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο).

Τα παιδιά έμαθαν πως ήρθε το μπάσκετ στην Ελλάδα, θαύμασαν τα σπάνια εκθέματα και έφυγαν γεμάτα από νέες γνώσεις.

Στη συνέχεια και μετά από μια απαραίτητη στάση για φαγητό μεταφερθήκαμε πάλι στο παλατάκι όπου και παρακολουθήσαμε τον αγώνα της Α1 ΠΑΟΚ-ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ που κρίθηκε στην παράταση υπέρ του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί αθλητές επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για την επιστροφή παρά την κόπωση ενθουσιασμένοι από την αποστολή και ανυπόμονοι για το επόμενο ταξίδι της Ακαδημίας.

Η ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τον ΠΑΟΚ και τον υπεύθυνο προγράμματος των Ακαδημιών κ. Ν. Σταυρόπουλο για τη φιλοξενία και υπόσχονται να ανταποδώσουν ανάλογα στην ήδη δρομολογούμενη επανάληψη των αγώνων στην Αλεξάνδρεια.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας