Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

24 Μαϊ 2014

Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση στην Αλεξάνδρεια και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες ακροατήριο, μίλησε απόψε ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης.
Δήλωσε ο κ. Δημητριάδης ότι θα συνεχίσει ακούραστος το έργο που ξεκίνησε πριν από περίπου 3 χρόνια,

από τη μια να νοικοκυρέψει οικονομικά τον δήμο και από την άλλη να τον βάλει στον δρόμο της Ανάπτυξης, όπως αξίζει στην Αλεξάνδρειά μας. «Είμαστε οι μόνοι», είπε, «που παρουσιάσαμε πλήρες και κοστολογημένο πρόγραμμα έργων, απέναντι σε αόριστες υποσχέσεις του αντιπάλου μας. Όταν του λείπουν η γνώση και οι μελέτες, πότε θα δούμε την πρώτη υπόσχεσή του να υλοποιείται; Μάλλον ποτέ».

Εξέφρασε ο δήμαρχος τη θλίψη του που αρνήθηκε ο αντίπαλός του όλες τις προτάσεις Μέσων Ενημέρωσης, ακόμη και των τοπικών, για τηλεοπτικό διάλογο και αναρωτήθηκε γιατί κρύβεται ο κ. Γκυρίνης. Στιγμάτισε και το σημερινό «ευτράπελο», όπως το χαρακτήρισε, να τον καλεί σε debate ο κ. Τασιόπουλος, που καμία ιδιότητα δεν έχει προεκλογικά. «Αυτό δείχνει», είπε ο κ. Δημητριάδης, «ποιοι πραγματικά βρίσκονται πίσω από τον αντίπαλό μου, ποια απομεινάρια του παρελθόντος θέλουν να κυβερνήσουν και να γυρίσουν τον δήμο μας στα χρέη και την υποβάθμιση»


Το πρόγραμμα του κ. Δημητριάδη για την επόμενη 5ετία περιλαμβάνει έργα αναβάθμισης της Ποιότητας Ζωής και της καθημερινότητας του πολίτη, δράσεις που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον, ώστε να αναπτύξουμε ένα μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στην πράσινη επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.
Δεσμεύτηκε ο δήμαρχος ότι τα οφέλη αυτής της ανάπτυξης θα τα απολαύσουν όλοι οι πολίτες του Δήμου Αλεξάνδρειας.
«Ο δήμος μας θα συνεχίσει και μετά την Κυριακή να βρίσκεται σε σίγουρα χέρια, που θα τον οδηγούν πάντα μπροστά», κατέληξε ο κ. Δημητριάδης.


Γραφείο Τύπου

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας