ΜΠΡΑΒΟ στο ΡΟΖ ΦΟΥΛΑΡΙ και στους συντελεστές του

16 Φεβ 2014
Εξαιρετική παράσταση, εξαιρετικές ερμηνείες από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς,εξαιρετικό και το ολοκαίνουργιο Θέατρο Πλατέος-πραγματικό στολίδι για τον τόπο μας-(καλή η αποκέντρωση αλλά θα πρέπει αξιωθούμε να δούμε κάτι αντίστοιχο και στην πόλη της Αλεξάνδρειας).
Κάτι από μιούζικαλ, κάτι από ιστορία μυστηρίου στην κωμική της εκδοχή, η παράσταση είχε απ’ όλα: τραγούδι (με το οποίο και άνοιξε),
χορό, ξεκαρδιστικές ερμηνείες.
Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του αεικίνητου Οδυσσέα Γωνιάδη, οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας της ΚΕΔΑ δούλεψαν με εξαιρετικό επαγγελματισμό και παρουσίασαν την ιστορία δύο κουτοπόνηρων και καλοκάγαθων διαρρηκτών, που έκαναν το λάθος να επιχειρήσουν να ληστέψουν τη βίλα του μακαρίτη ναυάρχου Επαμεινώνδα Κομνηνού (ο οποίους τους παρακολουθεί ως… πορτραίτο). Και μπορεί να θεωρούσαν ότι η χήρα του έλειπε ταξίδι με τις φίλες της, έκαναν όμως λάθος και οι εξελίξεις ήταν άκρως ανατρεπτικές.
Στη θεατρική παράσταση έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου, το θέατρο ήταν κατάμεστο και οι συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν.
Εκεί παρέστησαν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Όλγα Μοσχοπούλου,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΛ κ. Τζίλας,ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Κίμων Παράσχου, ο υποψήφιος Δήμαρχος από τη ¨ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ¨ κ. Γ. Σπυρίδης κ.α.
Ηταν μια βραδιά πραγματικού ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που η κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει με θέρμη.Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές του Μαϊου για τί και στον Πολιτισμό πρέπει να έχουμε συνέχεια και συνέπεια για το καλό των πολιτών!!! 
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας