ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

28 Ιουλ 2014

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 27/8 για την δημιουργία νέου διοικητικού συμβουλίου που θα αναλάβει την ομάδα της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και την επάνοδό της στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία ενός έτους, ξεκινώντας από την Α2 κατηγορία και με -12 βαθμούς.

Όπως ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας

κ. Γιώργος Θεοχάρης, ο ομάδα δεν έχει χρέη σε προμηθευτές, υπάρχει αθλητικό υλικό και το μόνο ΄΄μελανό΄΄ σημείο είναι ένα πρόστημο αξίας 2000 € που πρέπει να πληρωθεί.

Το λόγο πήρε ο κ. Νίκος Τάκης που έβαλε ευατόν στους ανθρώπους που πρέπει και μπορούν να βοηθήσουν το όλο εγχείρημα και ζήτησε την συνδρομή και άλλων παραβρισκομένων και μη.

Μίλησαν επίσης οι κ. Παπαδόπουλος Σωτήρης, ο κ. Πουρλιοτόπουλος Γιώργος και ο κ. Γιάννης Γκιουρτζής που όλοι τους στάθηκαν στο γεγονός της ότι η ομάδα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και να βρεθούν οι ανάλογοι πόροι. Το γεγονός ότι πιέζουν οι ημερομηνίες κατάθεσης δελτίων ποδοσφαιριστών (μέχρι 25 Αυγούστου) αποφασίστηκε να γίνει άμεσα νέα διοίκηση από τους παραβρισκόμενους φίλους της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και προχώρησαν στην σύγκληση του νέου Δ.Σ. με τους:

Πρόεδρος: ΚΟΥΡΕΛΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος: ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΚΗΣ

Β΄Αντιπρόεδρος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γενικός Αρχηγός: ΠΟΥΡΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γραμματέας: ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ταμίας: ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ

Μέλη: ΝΙΚΟΣ ΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΡΟΥΠΑΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Έφοροι: ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας