ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

26 Μαρ 2014

Μια ιστορία που ξεκίνησε τρείς γενιές πρίν….Ο παππούς σφάχτης, επαγγελματίας στην δουλειά του αλλά πάνω απ’όλα σωστός οικογενειάρχης…Μεράκι και πιθανότατα όνειρο του να συνεχιστεί η παράδοση του επαγγέλματος του, που παρά τις δυσκολίες συνέβαλε σημαντικά στο να φτάνει στο τραπέζι κάθε οικογένειας καλό και ποιοτικό κρέας.

Η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρέας, μαζί με το μεράκι και την δουλειά του πέρασαν από γενιά σε γενιά μέσω των δεσμών αίματος.Σήμερα…..τρείς γενιές μετά….ο εγγονός είναι αυτός που συνεχίζει την ιστορία που ξεκίνησε να γράφει ο παππούς, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για το καλό κρέας.Έχοντας αποκτήσει γνώσεις από τον παππού του,έχοντας εργαστεί δίπλα σε έμπειρους του επαγγέλματος και αποκτώντας το πτυχίο κρεοπώλη,καθώς και γνώσεις απο σεμινάρια εξειδίκευσης σε ότι αφορά το κρέας.

Δημιούργησε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει τις γεύσεις και ιστορίες κάθε κρέατος και θα τις μοιραστεί με τον κόσμο φροντίζοντας καθημερινά να προσφέρει γευστικές εμπειρίες, επιλέγοντας τα καλύτερα κρεάτα συνδιάζοντας την ποιότητα με προσιτές τιμές για όλους.

Οι λάτρεις των ξεχωριστών γεύσεων, μπορούν να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά μοναδικά προϊόντα,όπως καβουρμά και λουκάνικα από βουβάλι,λόντζα Ευρυτανίας , λουκάνικο με τραχανά και φετά και τα διάσημα λουκάνικα Καρπενησίου .

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ… Στο Βρυσάκι Αλεξάνδρειας.

Με εκτίμηση,

ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας