Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ευχαριστεί

03 Ιαν 2015
 
Το απόγευμα της Κυριακής 28/12,ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλεξάνδρειας. Το κλειστό του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου είχε φορέσει από νωρίς τα γιορτινά του για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.Καλεσμένη μας η ΑΓΕ Πιεριας,η μεγαλύτερη Ακαδημία μπάσκετ της Κατερίνης.
Το απόγευμα ήταν χορταστικό και τα περιελάμβανε όλα.
Αγώνες μπάσκετ,μεταξύ των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας με αυτά της ΑΓΕΠ.Απόδοση τιμών.Μπουφέ με πλούσια εδέσματα.Σε μία άλλη γωνιά του γηπέδου, το ξωτικό μας,είχε στήσει ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Face painting, μπαλόνια,παιχνίδι,χορός για όλους τους μικρούς μας φίλους.Την ημέρα έκλεισε ο αγώνας παλαιμάχων του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, που παρ'ότι  τα χρόνια πέρασαν, έδειξαν ότι το μπάσκετ δεν ξεχνιέται.
 
Ήταν μια γιορτή για την πόλη,τα παιδιά, τους μεγάλους.Επιπλέον ήταν μια αφορμή να τιμήσουμε το παρελθόν και να οργανώσουμε το μέλλον.
 
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας  για την συνεισφορά τους.Την ΑΓΕΠ,που αποδέχτηκε την πρόσκληση και υποστήριξε το Τουρνουά.Τον Πέτρο Παπαζήση, που έντυσε μουσικά την ημέρα αλλά και τον Γιάννη Ουσταμπασίδη για την πολύτιμη βοήθειά του.Όλα τα site που κάλυψαν την εκδήλωση.

Ο ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ θα συνεχίσει να προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού αλλά και στην πόλη,γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.
 
Ευχαριστούμε.Καλή χρονιά σε όλους.Το Δ.Σ. του τμήματος μπάσκετ.
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας