Παλλαϊκά συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις την μέρα της διαπραγμάτευσης για το ελληνικό χρέος

03 Φεβ 2015

 

Μεγάλα συλλαλητήρια διοργανώνονται για την ημέρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες διαπραγματευόμενη το ελληνικό χρέος και το αίτημα για κούρεμά του.Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου (17 Φεβρουαρίου) είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.

Το κάλεσμα έγινε μέσα από σελίδες στο facebook και η μέχρι τώρα απήχηση έχει μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώσει χιλιάδες προθέσεις συμμετοχής. Τα συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα να γίνουν σε μεγάλες πόλεις της ώρας όπως το Ηράκλειο, τα Χανιά, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.Η ανακοίνωση στις σελίδες στο facebook, αναφέρουν:"Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του '' Ελληνικού χρέους '', κατάμεστες πλατείες σε όλη την χώρα θα αποτελέσουν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί.

Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημα του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη.Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης."

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας