ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

30 Οκτ 2014

Σε καφέ της πόλης της Αλεξάνδρειας έγινε το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου, η πρώτη συνάντηση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας που συμμετέχουν σε ένα εννιαίο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. που θα γίνουν στις 19 Νοεμβρίου 2014.
Επικεφαλής της κίνησης αυτής των εμπόρων της Αλεξάνδρειας είναι ο κ. Γιάννης Τσαρτσάνης, μέλος της απερχόμενης διοίκησης και μαζί του στο ψηφοδέλτιο θα είναι οι:

Τέλης Στεφούλης
Θωμάς Μπόζιαρης
Γιώργος Στανίτσας,
Καμπάκης Κων/νος,  
Βασίλης Τάτσης
Σάκης Τσεκούρας
Θωμάς Μαλιώτας
Γιάννα Γκιορτζή
'Εφη Μπαντή
Στο νέο Δ.Σ. θα συμμετάσχουν 7 τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη

.Για την Ομοσπονδία Ε.Σ.  υποψήφιοι θα είναι: Γκιουρτζή Γιάννα, Μαλιώτας Θωμάς, Μπαντή Έφη. Μπόζιαρης Θωμάς και Τσαρτσάνης Ιωάννης.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε την ανάγκη της προσέλευσης  όσο γίνεται περισσότερων ψηφοφόρων γιατί όπως τόνισε ο κ. Τσαρτσάνης για κάθε 30 άτομα που θα ψηφίσουν στην εκλογική διαδικασία θα εκλέγεται και ένας αντιπρόσωπος για τις εκλογές στην Ομοσπονδία.
 
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι:
Θεοδοσίου Ζαχάρω. Σιαπικούδη Σταματία, Στανίτσας Γιώργος, Τριανταφυλλόπουλος Νίκος.

Στην συζήτηση που είχαν τα μέλη μεταξύ τους, έγιναν προτάσεις για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζει η νέα διοίκηση τα προβλήματα των εμπόρων , προτάσεις προσέγγησης των παλαιών αλλά και νέων μελών του συλλόγου.
Σε μια επόμενη συνάντηση θα μπουν οι στόχοι και οι βάσεις για την νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 19/11.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας