Πρόσκληση: Έκτακτη Συνεδρίαση Του Διοικητικού Συμβουλίου Της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας

27 Νοε 2014
 
Εκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΩΡΑ 15.00 στα γραφεία της επιχείρησης , για συζήτηση και λήψη απόφασης  επί των  παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ‘’ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ’’ – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
2. Λήψη απόφασης για την παράταση σύμβασης μετά την 31-12-2014 που αφορά την προμήθεια ειδών τροφίμων (παντοπωλείου, ελαιολάδων, οπωροπωλείου, κρεοπωλείου και αρτοποιείου)   για τις ανάγκες της Κ.Ε.Δ.Α.
3. Λήψη απόφασης για την ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ‘’Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής’’ για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) περιόδου 2014-2015.
4. Λήψη απόφασης για την προμήθεια πλαστικής ντουλάπας για τις ανάγκες της Δημοτικής Φιλαρμονικής & Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Αλεξάνδρειας – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
5. Λήψη απόφασης για την προμήθεια υλικών για την κατασκευή τσιμεντένιου δαπέδου στον προθάλαμο  του Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
6. Λήψη απόφασης για την προμήθεια μεταλλικών πορτών και παραθύρων για τις ανάγκες του κλειστού γυμναστηρίου  του Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
7. Λήψη απόφασης για την προμήθεια σιδερένιας πόρτας στον αύλειο χώρο του Βρεφικού Σταθμού Παλαιού Σκυλιτσίου – Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
8. Λήψη απόφασης για την προμήθεια πυκνωτή εκκίνησης συμπιεστή κλιματιστικού μηχανήματος στο Κ.Δ.Α.Π. Αλεξάνδρειας και αντικατάσταση αυτού - Έγκριση διάθεσης πίστωσης.
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας