Σερί επιτυχιών του 16χρονου Λουκά Ρηγόπουλο

09 Απρ 2014

Μετά από ένα χάλκινο μετάλλιο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju-jitsu, ένα ασημένιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου και ένα χρυσό μετάλλιο στο Acropolis Open International Championship ,το έτος 2013,το σερί επιτυχιών συνεχίζεται και το έτος 2014.
   Συγκεκριμένα στις 22-03-14 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο 13o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu.

Μ’ αυτήν του την επιτυχία πήρε την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μεξικού ,το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σουηδίας και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κων/πολη.
   Στις 29-03-14 ο Λουκάς κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο 19o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος ,παίρνοντας έτσι την πρόκριση για το Παγκόσμιο  που θα διεξαχθεί στην Ρωσία.
   Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μεγάλη επιτυχία των αθλητών πολεμικών τεχνών του δήμου μας .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους ίδιους τους αθλητές ,τους προπονητές τους και στους γονείς των παιδιών που όλα αυτά τα χρόνια  θυσίασαν χρόνο και κόπο, αλλά και άφθονο χρήμα ,διότι όλα τα έξοδα των αθλητών προήλθαν από τους γονείς!
   Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι τα παιδιά αυτά πρέπει να στηριχθούν ,διότι αποτελούν διαφήμιση για το τόπο ,τόσο από την πολιτεία όσο και από το περιβάλλον τους. Ήδη απ’ ότι γνωρίζουμε οι καταξιωμένοι αθλητές του δήμου μας βρίσκονται στην αναζήτηση χορηγιών. Αξίζει να τους στηρίξουμε όλοι μας ,ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας