Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο ''Μέγας Αλέξανδρος'' στη Θεσσαλονίκη

26 Φεβ 2015
 
Η άθληση και η κοινωνική ευαισθησία «τρέχουν» μαζί, στον επετειακό 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 5 Απριλίου 2015. Μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της διοργάνωσης,
 φέτος πρόκειται να ενισχυθούν οικονομικά περισσότερα από 30 ιδρύματα που επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα «όλοι μπορούμε, όλοι συμμετέχουμε» σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φυσικά σε άτομα με αναπηρίες, που κάθε χρόνο στηρίζουν έμπρακτα το θεσμό με την συμμετοχή τους.
 
Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς του 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» είναι ισχυρότερο από κάθε άλλη φορά, αφού σ' αυτό έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής 34 ιδρύματα και οργανώσεις. Κάθε ίδρυμα θα έχει για τη δική του ομάδα δρομέων (running team) και για κάθε εγγραφή σε αυτήν λαμβάνει από την Οργανωτική Επιτροπή το ποσό των 5 ευρώ, ως οικονομική ενίσχυση του έργου που επιτελεί. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015.
 
Ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό την πλατεία του Λευκού Πύργου στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν και αγώνες δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε δημόσια οδό 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και αγώνας δρόμου 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.
 
Αν θέλετε να περπατήσετε ή να τρέξετε με την DOWN RUNNING TEAM στο 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Μ. Αλέξανδρος μπορείτε να καλείτε στο 2310 925000 ή 2310 940500 (Λίνα Χατζηγιάννη, Μαρία Χούπη ή Γκέλη Δούμπη) ή στείλτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας