ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

21 Ιαν 2015

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ. Γιάννη Τσαρτσάνη και με την σύμφωνη γνώμη των μελών του Δ.Σ. έγινε σήμερα Τετάρτη 21 Ιανουαρίου σύσκεψη με τους προέδρους των τοπικών σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας στα γραφεία του συλλόγου.

Σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης-γνωριμίας ήταν η μορφή που μπορεί

να έχει μια διασωματειακή  συνάντηση με φορείς του δημόσιου τομέα ( Τοπική Αυτοδιοίκηση, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΟΥ κλπ) για επίλυση προβλημάτων που αφορούν όλους τους κλάδους επαγγελματιών.

Η διασωματειακή σύσκεψη προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος οι πρόεδροι των σωματείων: Κομμωτών Ημαθίας, Ηλεκτρολόγων-εργολάβων Εγκαταστατών, Αρτοποιών, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, Συνεργείων και Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων, Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας, Υδραυλικών, Παραγωγών και Εμπόρων Λαϊκών Αγορών, ΤΑΞΙ Αλεξάνδρειας.

Μεταξύ των άλλων έγινε αναφορά στο παραεμπόριο, στον αθέμιτο ανταγωνισμό , τη “μαύρη εργασία” ειδικά σε υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ,  που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα και λειτουργεί ανταγωνιστικά σε όσους παλεύουν για την επιβίωση και να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί ελέγχου. 

Σήμερα η ζημιά είναι τριπλή, δεν λειτουργεί σωστά ο ανταγωνισμός, χάνουν τα Ταμεία χάνει και το κράτος ανέφερε ο κ. Τσαρτσάνης.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας