ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ :ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

17 Ιουλ 2015

Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Τόκα Σωτήρη γίνονται συστάσεις στους ιδιοκτήτες οικοπέδων για τον καθαρισμό τους . Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο alexandriamou.gr ο κ. Αντιδήμαρχος τόνισε:

1. Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων τα οποία

βρίσκονται στα Δημοτικά Διαμερίσματα και τους οικισμούς του Δήμου οφείλουν να τα διατηρούν περιφραγμένα και καθαρά άσχετα με τη χρήση τους και να προβαίνουν σε συχνές αποψιλώσεις από χόρτα - θάμνους και σε καθαρισμό από πάσης φύσεως απορρίμματα.

2. Αν οι ιδιοκτήτες αδιαφορούν συστηματικά η Δημοτική Αρχή θα προβαίνει σε προφορικές ή έγγραφες συστάσεις ορίζοντας χρονικές προθεσμίες.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα να προβεί μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας του τον καθαρισμό ή την αποψίλωση του οικοπέδου  που πραγματοποιήθηκαν σε βάρος των ιδιοκτητών.

3. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εφαρμόζεται η Διάταξη του Π.Δ. 12/18-4-29 περί περιφράξεων οικοπέδων όπως ισχύουν κάθε φορά.

4. Στους μη συμμορφούμενους ιδιοκτήτες ο Δήμος θα εκτελεί τις εργασίες καθαρισμόύ και θα απαιτεί από το νόμιμο κάτοχο  το κόστος των εργασιών που έχουν τελεστεί.

 

Πριν λίγο καιρό το alexandriamou.gr είχε αναφερθεί στο πρόβλημα των ακαθάριστων οικοπέδων με άρθρο του:http://alexandriamou.gr/index.php/9295-kathariste-ta-oikopeda-sas-apo-ta-xorta-prostima-kai-kindynos-gia-ti-dimosia-ygeia

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας