ΔΡΑΣΗ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ SPECIAL OLYMPICS ΗΜΑΘΙΑΣ

03 Δεκ 2014

Στα πλαίσια  της ημέρας ΑΜΕΑ σήμερα Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε δράση του 2ου Γυμνασίου - Λυκείου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τα SPECIAL OLYMPICS τμήμα χιονοδρομίας .

Γνωριμία αντιπροσωπείας μαθητών των δύο σχολείων με τους αθλητές  έγινε με ένα εκλεκτό πρόγευμα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου στο cafe Garden στην Αλεξάνδρεια.Στη συνέχεια οι αθλητές παρουσίασαν την δράση τους στο χώρο του σχολείου  και έγινε αναφορά στην οργάνωση των Special Olympics και στον εθελοντισμό.

Ακολούθησε και αντίστοιχη ενημέρωση για την λειτουργία και οργάνωση του 2ου σχολικού συγκροτήματος.Με την καθοδήγηση των δύο γυμναστών κ. Δημόπουλου Θεοφάνη και της κας Πιτσαρή Κατερίνας πραγματοποιήθηκαν δράσεις βιωματικού χαρακτήρα με τη συμμετοχή των αθλητών των Special Olympics και των μαθητών των δύο σχολείων.

 Ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Αλεξάνδρειας κ. Κατσιανίδης Νικόλαος, ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας κ Μπογδαμπεϊδης Ευθύμιος , ο Προπονητής των Special Olympics κ. Γραμμενόπουλος Ανδρέας και η συνοδός κ. Ανδρεάδου Καλλιόπη ευχαριστούν μαθητές και αθλητές για τη συμμετοχή τους στη δράση.

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας