Ευχές από τους αρθρογράφους της στήλης "ΑγκαλιάΖΩ....Α", Παπαποστόλου Κατερίνα & Μουμιάδη Δημοσθένη

28 Οκτ 2013

Και όμως πέρασε ένας κιόλας χρόνος από την πρώτη μέρα που «βγήκαμε» στον αέρα. Μια ιδέα χρόνια ζυμωμένη στο μυαλό της δημιουργού της, της Έφης Καραγιάννη , ενός ανθρώπου που ό,τι έχει καταφέρει, είναι με πολλή δουλειά και μεράκι και αφιερωμένη σε έναν άνθρωπο με ήθος, μεγάλα ιδανικά, προοδευτικό, ασυμβίβαστο και απόλυτα δημοκρατικό, στο Φάνη, τον πατέρα της Έφης που «έφυγε» φέτος από κοντά μας. 

Ένας χρόνος, λοιπόν, δημιουργικής

παρέμβασης στην έγκυρη ενημέρωση, ένας χρόνος μιας ασυμβίβαστης πορείας, που στα πρώτα δειλά της βήματά μπορεί και να πέρασε από την αρχική αμφισβήτηση και το δισταγμό, αλλά έφτασε να αποτελεί σήμερα μια ολοκληρωμένη και καταξιωμένη πρόταση στην καθημερινή ενημέρωση χιλιάδων αναγνωστών.

Με την παρουσία της, κάλυψε το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο των ενημερωτικών site της πόλης και παρά τις όποιες δυσκολίες και τις αντιξοότητες, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της αντικειμενικής πληροφόρησης στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων, στην προβολή του τόπου και στην καταγραφή της ιστορίας του, στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης απέναντι ¨στη φύση και στα ζώα και στις συμβουλές εκπαίδευσής τους, δίπλα στον πολιτισμό και σε όλα αυτά με μια συνεισφορά ανεκτίμητη και μεγάλη.

Ως αθρογράφοι της στήλης «ΑγκαλιάΖΩ…Α», ευχόμαστε ειλικρινά σε όλους, ιδιοκτήτες και συντακτική ομάδα να συνεχίσουμε με την ίδια υπευθυνότητα, συνέπεια και αντικειμενικότητα την προσπάθεια μας για μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση και ουσιαστική ενημέρωση του πολίτη. Ευχόμαστε μια πορεία στο χρόνο τόσο δυναμικά όσο και αταλάντευτα.
Σε μία περίοδο που ο Τύπος γενικότερα, η πολιτική, η εθελοντική δράση και οι κοινωνικές αξίες διέρχονται κρίση, ευχόμαστε να διαθέτετε πάντα φωνές ελεύθερες, δημιουργικές και χρήσιμες.

Από καρδιάς στα χρόνια που έρχονται να αξιωθείτε πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και να έχετε όλοι υγεία και ευημερία, καθώς η ελεύθερη διακίνηση των ιδεών που πιστά υπηρετείτε αλλά και η συμβολή του Διαδικτύου στο νέο μας μέλλον είναι συστατικό στοιχείο του καινούριου το οποίο όλοι μας οφείλουμε να ακολουθούμε για τις γενιές που έρχονται.

Για τον κύκλο που μόλις έκλεισε,  τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στη μέχρι τώρα επιτυχή πορεία του και για τον κύκλο που μόλις τώρα ανοίγει, τις θερμότερες ευχές μας, για μια εξίσου δημιουργική και επιτυχημένη πορεία στη μάχη της ενημέρωσης που απαιτεί το μέλλον.
                                               

  Οι αρθρογράφοι της στήλης «ΑγκαλιάΖΩ….Α»
Παπαποστόλου Κατερίνα, Εκπαιδευτικός &  Υπεύθυνη Ομάδας Σχολικών Ζωοφιλικών Ενημερώσεων Ζω.Ε.Σ
Μουμιάδης Δημοσθένης, Εκπαιδευτής Σκύλων- Συμπεριφοριστής

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας